TRENDS voor make-up en kapsels herfst-winter 09-10

Opgestoken lokken en haarpartijen in contrasterende kleuren zijn dé trends voor de  komende herfst en winter. Bekijk in dit artikel de nieuwe haar- en make-up mode voor dames en heren.

Inleiding

De komende herfst en winter moeten de kapsels gestyled worden. Je kunt er niet omheen of de luchtige, lichte kapsels die heel trendy waren in het recente verleden moeten wijken voor geraffineerde kapsels die, in navolging van de nieuwe mode.

Meer dan ooit spelen kapsels een belangrijke rol in het geheel van het uiterlijk. Uiteraard is de  basis voor deze komende trend gezond, sterk en glanzend haar. Daarvoor kunnen het beste goede verzorgingsproducten worden gebruikt waarbij de juiste shampoo en conditioner voor uw eigen haartype gebruikt wordt.

Voor deze manier van stylen is het heel belangrijk aan de ene kant de haarstructuur en silhouet te realiseren en aan de andere kant het kapsel mooi, vol en soepel te laten vallen.

Mode en kapsels sluiten op elkaar aan

Vloeiende lijnen zowel in de mode als make-up en kapsels laten een vleug zien van het verleden; namelijk van opgestoken kapsels, die de mannelijkheid in de kleding ontwerpen van Yves Saint Laurent , Hiertegenover staan de zachte, wat warrige lokken en slagen die getuigen van een eigentijdse muse van Chanel.

Op dit moment waait er een creatieve wind die alles heel opwindend maakt. Want  de beste ideeën worden immers altijd geboren als het niet zo goed gaat.

Hier enige modellen van de nieuwe haarstylen:

Voor lang haar

Opgestoken haar

Kort haar

Halflang haar

Nieuwe kapsels voor heren

De herenkapsels worden door middel van gel vaak naar achteren gedragen. En een glansspray zorgt voor het glanzende effect. Veel modellen hadden een scherpe zijscheiding in het haar (zie de afbeelding rechts onder).

De nieuwe make-up kleuren

De nieuwe make-up kleuren kunnen voor de komende koude seizoenen zowel natuurlijk zijn als ook prominent aanwezig.

De donkere kleuren van de kleding domineren in de komende seizoenen en daarbij komen mooie felle make-up kleuren en sieraden mooi uit.

Er zijn echter ook veel natuurlijke tinten te zien bij deze nieuwe make-up kleuren.

Prachtige klassieke rode tinten lippenstift en een gemoderniseerde versie van de smokey eyes zijn helemaal cool voor een klassieke avondmake-up.

Natuurlijke make-up

Donkere rode lippenstift

Smokey eyes