Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Fashionable over straat

2 min
0

Je loopt over straat en dan wordt er ineens gevraagd of je op de foto wilt met je outfit. Want je ziet er zó fashionable uit! Streetstyle blogs zijn op dit moment helemaal hot! Wil jij ook gespot worden door beroemde streetstyle fotografen als Garance Dore en Bill Cunningham? Wij geven je tips.

Ben jij elke week op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van fashion? Of combineer jij aparte items om een hippe look te creëren? Dan wordt het tijd dat jij met jouw stijl op een streetstyleblogs komt!

l

l

streetstyle 2l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

Hier alvast vijf handige tips waar je op moet letten voordat je de deur uitloopt:

Wees op de hoogte van modeshows, kijk in fashion magazines en volg de bekende modeblogs om er achter te komen in welke designer kleding je gezien mag worden. Designer kleding kan nogal prijzig zijn. Neem daarom eens een kijkje in de rekken van Primark, Zara of H&M. Daar is vast wel een jurkje te vinden dat extreem veel weg heeft van die Chanel dress, maar dan zonder Chanel prijsje (gelukkig)!

streetstyle 4l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

Laat zien dat je durft! Je hebt nu eenmaal een eigen stijl en trekt je van niemand wat aan. Jij hebt tenminste de ballen om in een trendy joggingbroek en met gele hakken over straat te gaan!

 streetstyle 5l

l

l

l

l

l

l

l

 

Schouders naar achteren, borst vooruit… Ga vol zelfvertrouwen de straat op en zeg voorbijgangers vriendelijk gedag. Je weet tenslotte nooit wie je tegen het lijf loopt. Het kan maar zo een streetstyle fotograaf zijn.

streetstyle 6l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

Ga in je kledingkast op zoek naar een stylish opvallend item! Want als je in het zicht wil vallen van een streetstylefotograaf, draag dan tenminste één eyecatcher. Dit kan die roze broek zijn die je deze herfst hebt gekocht of die stipjesstrik voor in je haar uit Barcelona.

 

streetstyle 7l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

Hoewel het buiten nu niet echt warm is, kan een beetje skin showing geen kwaad. Pronk met je mooie lange benen of laat je slanke taille eens zien in dat jurkje!

streetstyle 8l

l

l

l

l

l

l

Volg jij streetstyle blogs? Zo ja, welke?

Bron beeld: lookbook

03. Banner Dames Schoenenkast 728 x 90

Reacties
Categorieën