Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Oogcrème kan op meerdere plaatsen worden ingezet.

1 min
0

Oogcrème kan op meerdere plaatsen worden ingezet.Daar verschijnen ze het eerst,die vervelende rimpeltjes. Zelfs al bij mensen die nog maar net in de twintig zijn.Vooral als ze een droge,gevoelige huid hebben.Maar iedereen krijgt vrijwel altijd op die plaatsen de eerste rimpeltjes .

Ontstaan van rimpeltjes

Ze ontstaan daar oa. door de mimiek (lachen, huilen, boos kijken enz.) en uiteraard in de loop van de jaren ook door het verouderingsproces. Wat ze ook vaak kan veroorzaken is het in de zon lopen zonder zonnebril of het vaak uit ijdelheid het niet op tijd opzetten van een bril door het niet goed meer kunnen zien. Door al deze oorzaken blijft het dan, jammer genoeg niet bij kleine fijne rimpeltjes maar ze worden in de loop van de jaren dieper.Oogcrème kan op meerdere plaatsen worden ingezet. 2In de vakhandel zijn daar gelukkig de oogcrèmes voor te krijgen die dit proces zoveel mogelijk tegengaan.
Dus, als u de leeftijd van twintig jaar bent gepasseerd, vooral als u een droge en gevoelige huid hebt schaf u dan eens zo’n speciale oogcrème aan.
Deze kunt u dan in de eerste tijd een paar keer per week ’s avond zachtjes inkloppen rondom de ogen. Naarmate u ouder wordt moet dat natuurlijk iedere avond gebeuren wilt u er ook het verwachte “succes”mee behalen.

Maar…een extra tip:

Deze crème kunt u vanzelfsprekend ook gebruiken bijv. tussen de wenkbrauwen. In de loop van de jaren krijgen velen van ons daar een rimpel. Zeker als we te vaak boos kijken. En boos kijken doen we allemaal zo nu en dan.
Klop op deze plek ook eens deze crème ook hier zal dit een extra preventieve werking van uitgaan.

Oogcrème kan op meerdere plaatsen worden ingezet. 3En dames als u tot de 50plusbeauty gaat behoren wilt u ook nogal eens rimpeltjes rondom de mond krijgen. U hiervoor kunt u deze crème gebruiken. En dan ook natuurlijk iedere avond extra wat goed insmeren rondom uw lippen

Reacties
Categorieën