Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
1

Checklist om online de perfecte tas te scoren

1 min
1

Ikzelf ben altijd enorm impulsief als het aankomt op de vraag: “zal ik die beauty van een tas nu wel of niet in mijn winkelmandje gooien?” en ik heb mijn bestelling dan ook meestal al afgerekend voordat ik er goed en wel over nagedacht heb (ik doe trouwens echt zelden miskopen!), maar ik ken genoeg meiden die enorm kunnen twijfelen of een tas wel aansluit bij hun postuur of wensen.

Ben je ook zo’n twijfelaar? Doorloop dan de volgende tassen-checklist die ik voor je heb samengesteld. Want wist je dat de vorm van de tas het beste kan contrasteren met de vorm van je lichaam? Ik hoop met deze checklist je keuze iets makkelijker te maken en je twijfel weg te nemen!

checklist tas

Als je deze checklist helemaal hebt doorlopen en de tas is door de strenge keuring heen gekomen (yeah!), dan heb ik nog een goede tip voor je als hij eenmaal door de postbode is afgeleverd. Ga met je nieuwe aankoop voor de spiegel staan en kijk of  de tas je ‘staat’ en ‘past’. Want ja, ook een tas moet je passen! Hij kan dan wel aan al je wensen voldoen, misschien zijn de schouderhengsels wel te kort als je eenmaal je winterjas aan hebt of misschien ‘hangt’ de tas toch teveel als je eenmaal je spulletjes erin hebt zitten.

Als de tas ook door deze laatste keuring heen is gekomen, dan kan ik met recht zeggen: “Congrats girl! Je hebt jouw ultieme tas gevonden!”

Heb jij jouw ultieme tas al gevonden?

03. Banner Dames Schoenenkast 728 x 90

Reacties
Categorieën