Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Handige nieuwe site voor nuttig testen thuis

2 min
0

Handige nieuwe site voor nuttig testen thuisU zult zich misschien afvragen waarom dit onderwerp besproken wordt op Beautydiscover? Uiteindelijk hebben de hierop aangeboden tests niet direct zo veel te maken met de onderwerpen die hier worden behandeld.

Wat kunt u allemaal zelf thuis testen?

Toch vindt de redactie dat hier een aantal nuttige en handige thuistesten op staan die een aantal mensen, waaronder uiteraard ook onder de lezers van Beautydiscover, te vinden zijn die  misschien wel eens een van de aangeboden test nodig zouden kunnen hebben. Bovendien bestaat een groot deel van onze lezers uit vrouwen en specifiek voor hen zijn op deze site ook een aantal tests te vinden.Wel willen wij er hier nadrukkelijk op wijzen dat, mocht u afwijkende test-

resultaten constateren, u het beste altijd direct contact kunt opnemen met uw huisarts. Hij/zij zal u dan verder kunnen helpen door een goede behandeling en/of de juiste medicamenten. 

Handige nieuwe site voor nuttig testen thuis2Want wat denkt u bijv. van prima testmogelijkheden op het gebied van:

Zwangerschaps test
Menopauze test
Candida test
Ovulatie test
Soa test

Maar uiteraard zijn er ook testmogelijkheden voor zowel mannen als vrouwen die soms een hele hoop ellende kunnen voorkomen. Denkt u bijv. eens aan een diabetes test of de testen of u wel of geen geslachtsziekte heb opgelopen.

Velen onder ons hebben maar eens een enkele keer een druppeltje teveel gedronken. Is het dan niet veiliger om een alcoholtest te doen. Zodat u dan op tijd de autosleuteltjes aan uw partner kunt geven en zo geen gevaar bent voor anderen en/of uzelf in het verkeer?

Een aantal ziektes of aandoeningen kan uiteindelijk ook invloed hebben op onze huid en vandaar de duidelijke raakvlakken met de inhoud van een aantal artikelen op Beautydiscover.

Dus wilt u graag weten of u lijdt aan een bepaalde kwaal, of u wilt bijv. weten of u al in de overgang bent gekomen of zwanger bent? Kijk dan eens even op deze site.

Handige nieuwe site voor nuttig testen thuis3Voor de heren (en hun partners) is het misschien goed ook  nog te wijzen op de vruchtbaarheidstest voor heren. Dan weet u in ieder geval beiden waar u aan toe bent nietwaar?

 

03. Banner Dames Schoenenkast 728 x 90

Reacties
Categorieën