Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
1

Voor mannen die zich nat scheren; Design scheerset, betaalbare luxe !

2 min
1

Voor mannen die zich nat scheren; Design scheerset, betaalbare luxe !De moderne man heeft bijna net zoveel keus in producten voor zijn dagelijkse verzorging als de dames. En dat is natuurlijk maar goed ook. En omdat een mooi kado voor een man meestal moeilijke te vinden is dan voor een vrouw en met de komende vaderdag weer in het verschiet brengen wij u miscchien op een goed idee.

Inleiding

Ook voor een man die de gewoonte heeft zich nat te scheren is het heel prettig als hij voor die dagelijkse, soms wel 2x dagelijkse bezigheid over kwalitatief goede producten en werkmateriaal kan beschikken

Om deze producten op een snelle en makkelijke wijze vlug thuis te krijgen hoeft u vanaf nu,  bij wijze van spreken, niet eens uw luie stoel uit. Dankzij de nieuwe website;

www.designscheerset.nl

Hier kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor een goede scheerbeurt zowel voor gebruik thuis als om mee te nemen op zakenreis.

Verschillende merken

De bekende merknamen die op deze site kunt vinden zijn:

   FAMEGO – MüHLE – EDWIN JAGGER 
  ROLLING RAZOR

Producten

Ook staan hier een groot aantal scheersets bestaande uit 3 of uit 4 verschillende onderdelen te weten:

Voor mannen die zich nat scheren; Design scheerset, betaalbare luxe !2

Een 3-delige scheerset

bestaat uit een dassenharen scheerkwast van prima kwaliteit en een scheermeshouder met een scheermesje. Zowel de kwast als de scheermeshouder kunnen hangen aan de scheerset. U kunt ze vinden in allerlei designs die niet alleen zeer praktisch zijn omdat u zo op prettige maar vooral ook mooie manier uw scheerspullen kunt opbergen. Bovendien liggen zowel de scheerkwasten als scheerhouders makkelijke in de hand.
Door de uiteenlopende designs heeft u de beschikking over een ruime keus die precies aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Een 4-delige scheerset

bestaat eveneens uit scheerkwast, scheermeshouder met scheermesje met als extra, een kom voor de scheerkwast. Ook bij deze uitermate mooie en praktische onderdelen voor uw dagelijkse scheerbeurt kunt u kiezen uit verschillende designs en materialen zoals bijv. chroom en verchroomden bovendien zijn deze in verschillende kleurenstellingen te koop.
Zo’n set kan een sieraad betekenen voor uw badkamer en bovendien precies aansluiten aan uw smaak en wensen.

Voor mannen die zich nat scheren; Design scheerset, betaalbare luxe !3

Scheersets voor op reis

Perfect voor uw zakenreizen, compact en handzaam bestaande uit bijv. scheerkwast, of  meer uitgebreid met scheermes en scheerkwast in een mooi leren etui.
Te verkrijgen in zwart of bruin leer. De scheermesjeshouders zijn geschikt voor 3 soorten mesjes NL.: Gillette Mach3/Mach3 Turbo/Mach3 Power.

Voor mannen die zich nat scheren; Design scheerset, betaalbare luxe !4

Losse producten

Verder kunt u online een verschillende “losse” scheerkwasten, scheermesjes en scheerhouders bestellen.

Dus, bent u toe aan een nieuwe scheerkwast of scheermesjes En/of weet u niet wat u voor vaderdag of voor uw verjaardag zou kunnen vragen? Dan raden wij u aan eens te kijken op: www.designscheerset.nl


 

Reacties
Categorieën