Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
0

MANNEN! Kies de juiste styling gel

3 min
0

MANNEN! Kies de juiste styling gelVoor coole kapsels voor de moderne man zijn er verschillende styling gels op de markt. Met grote kleefkracht en hardheid, zodat het haar prima blijft zitten bij welke activiteit dan ook. En wist u dat er ook een gel is die u nog aantrekkelijker maakt (dan u zo wie zo al bent) voor de dames ??

Mannen opgelet !

Het Got2be (Schwarzkopf & Henkel) assortiment is heel uitgebreid: Dit merk heeft een groot aantal styling producten. Hieronder zijn er enige beschreven.

Got2be bikkelhard

MANNEN! Kies de juiste styling gel2 Nr. 1 Styling gel in USA

Deze waterproof kleefgel wordt zo hard als beton en zorgt ervoordat stekeltjes mooi rechtop blijven staan. Deze spray zorgt ervoor dat de stekeltjes zo hard zijn en blijven als beton en dat  blijven totdat uw het haar wast.
Getest in een windtunnel en er beweegt zelfs dan geen haartje.

Voor recht omhoog staande stekels, voor een coole egelltjes look.

 Date-magneet-fix-appeal

MANNEN! Kies de juiste styling gel3Wilt u nog aantrekkelijk zijn voor het vrouwelijk geslacht dan u ongetwijfeld al bent? Probeer dan eens deze date- magneet styling gel van Got2be. Omdat het wetenschappelijk bewezen is dat feromonen*de psychologie van de aantrekkingskracht positief beginvloeden, en u dus u extra aantrekkelijk maken voor de dames combineer dan deze styling gel die gelijktijdig zorgt dat uw haar prima blijft zitten en bovendien mooi glanst.

* Feromonen zijn geurstoffen die het lichaam zelf afgeeft. Men  heeft in een wetenschappelijk experiment ontdekt dat mannen die hieraan mee werkten en werden besprenkeld met een ‘zweet’ feromoon (en anderen mannen niet). Hierna beoordeelden de meewerkende vrouwen dat de mannen mét aantrekkelijker wardan die die zónder. Dit werkt alleen als de geur zo licht is dat je het niet bewust ruikt. Deze stof is toegevoegd aan de date-magneet-fix-appeal.

Vocht/zweet resistente styling gel

MANNEN! Kies de juiste styling gel4

Een must voor de sportieve man !

Deze styling gel garandeert een goede haarstijl tijdens allerlei sportieve activiteiten. De gel heeft een houdbaarheidsgraad van 5.

Deze gel, heeft houdbaarheidsgraad van wel 24 uren en zorgt er bovendien ook nog

voor dat al die tijd uw kapsel perfect in model blijft. Breng de gel ruim voldoende aan op vochtig of droog  haar  en verdeel dit over uw hele hoofd.

Daarna kunt u uw haar stylen op de wijze die u gewend bent.

De gel heeft een innovatieve formule zodat overmatige transpiratie niet over uw gezicht loopt bijv. tijdens sporten of andere arbeidsintensieve bezigheden. En dat is natuurlijk heel handig. Verder laat deze gel zich makkelijk uitwassen.

Got2b-vastgespijkerd

MANNEN! Kies de juiste styling gel5Deze  gel geeft een langdurige en sterke fixatie. Heel geschikt voor casuale styles met een ruige finish. Je haar zit en voelt hetzelfde als je favoriete jeans; vast en zeker ! Het haar wordt niet vet of plakkerig. Dit product is zeer geschikt voor het gebruik op droog haar.

Neem een klein beetje in de handpalmen en kneed het in het haar en het kapsel zit alsof het is vastgespijkerd.

Got2be Strand mat

MANNEN! Kies de juiste styling gel6Welk kapsel u ook heeft maar u wilt dat het er mat blijft uitzien. Om dit te bereiken is dit een prima product. Deze matt paste geeft een gemiddelde fixatie.

MANNEN! Kies de juiste styling gel7Bikkelhard rubber cement jelly

Zorgt ervoor dat het haar muurvast blijft zitten. Maar het grote voordeel van dit product: het haar blijft zo elastisch als rubber. Houdt u van soepele spikes dan is dit uw product.

Reacties
Categorieën