Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
1

De mooiste trendy kapsels van 2009

2 min
1

De mooiste trendy kapsels van 2009De nieuwe modetrends geeft vele mogelijkheden. Ook met de nieuwe haarmode trends kunnen we alle kanten uit. Want er kan veel; kapsels met zachte slagen, extreem gladde kapsels, extreem korte kapsels, hele chique kapsels.vlechten, rollen, getoupeerde kapsels, veel volume. Prachtige nieuwe kleuren o.a. in mooie kopertinten.

Romantisch en Chic

Krullen, krullen en nog eens krullen: voor vrouwen die er graag heel vrouwelijk uitzien. Voor hen zijn er kapsels met lang haar en warrige krullen.
Wat zeker bij deze trend hoort is een midden- of zijscheiding die vrij hoog op het hoofd is aangebracht, met of zonder pony het is allemaal even trendy. Met een kapsel in deze stijl bent u zowel overdag als ’s avonds perfect gekapt. 

Kort geknipt

De mooiste trendy kapsels van 20094Ook korte kopjes zijn helemaal in. Wel hebben deze kapsels lang glad dekhaar. Maar het kapsel moet er wel altijd mooi glad en glanzend uitzien. U kunt uw haar ’n wat meer punckie look geven door plukjes en een warrige styling. Er zijn ook hele mooi nieuw haarkleuren zoals prachtige platinablonde kleuren en koperkleuren waar de vonken van af spatten.

Sleek Look

Je zou op deze look meteen verliefd worden; Sleek is ook in de komende seizoenen heel trendy. Of de haren nu streng naar achter, glad gekampt of of samengebonden zijn tot een paardenstaart of wrong. Met zijscheiding of pony het is allemaal trendy.
De perfecte hulpmiddelen hierbij zijn zowel glansshampoos als glansspray’s.

De mooiste trendy kapsels van 20095De mooiste trendy kapsels van 20096

Retro style

Dagen dat uw haar niet zit zijn er niet meer door deze look.  Want de retro stijl brengt de bobline, de zgn. Grace Kelly rol, kapsels met getoupeerde haren terug van weggeweest. Wel krijgt een en ander een moderner tintje. En deze trend geeft u weer de kans te touperen, vlechten, opsteken zoveel u maar wilt. Met als resultaat; een kapsel als van een filmster !  

De mooiste trendy kapsels van 20097De mooiste trendy kapsels van 20098De mooiste trendy kapsels van 20099

Reacties
Categorieën