De mooiste trendy kapsels van 2009
09 februari 2009 

De mooiste trendy kapsels van 2009

De mooiste trendy kapsels van 2009De nieuwe modetrends geeft vele mogelijkheden. Ook met de nieuwe haarmode trends kunnen we alle kanten uit. Want er kan veel; kapsels met zachte slagen, extreem gladde kapsels, extreem korte kapsels, hele chique kapsels.vlechten, rollen, getoupeerde kapsels, veel volume. Prachtige nieuwe kleuren o.a. in mooie kopertinten.

Romantisch en Chic

Krullen, krullen en nog eens krullen: voor vrouwen die er graag heel vrouwelijk uitzien. Voor hen zijn er kapsels met lang haar en warrige krullen.
Wat zeker bij deze trend hoort is een midden- of zijscheiding die vrij hoog op het hoofd is aangebracht, met of zonder pony het is allemaal even trendy. Met een kapsel in deze stijl bent u zowel overdag als ’s avonds perfect gekapt. 

Kort geknipt

De mooiste trendy kapsels van 20094Ook korte kopjes zijn helemaal in. Wel hebben deze kapsels lang glad dekhaar. Maar het kapsel moet er wel altijd mooi glad en glanzend uitzien. U kunt uw haar ’n wat meer punckie look geven door plukjes en een warrige styling. Er zijn ook hele mooi nieuw haarkleuren zoals prachtige platinablonde kleuren en koperkleuren waar de vonken van af spatten.

Sleek Look

Je zou op deze look meteen verliefd worden; Sleek is ook in de komende seizoenen heel trendy. Of de haren nu streng naar achter, glad gekampt of of samengebonden zijn tot een paardenstaart of wrong. Met zijscheiding of pony het is allemaal trendy.
De perfecte hulpmiddelen hierbij zijn zowel glansshampoos als glansspray’s.

De mooiste trendy kapsels van 20095De mooiste trendy kapsels van 20096

Retro style

Dagen dat uw haar niet zit zijn er niet meer door deze look.  Want de retro stijl brengt de bobline, de zgn. Grace Kelly rol, kapsels met getoupeerde haren terug van weggeweest. Wel krijgt een en ander een moderner tintje. En deze trend geeft u weer de kans te touperen, vlechten, opsteken zoveel u maar wilt. Met als resultaat; een kapsel als van een filmster !  

De mooiste trendy kapsels van 20097De mooiste trendy kapsels van 20098De mooiste trendy kapsels van 20099

Over de schrijver
Lillian Nelissen
Door

Lillian Nelissen

op 23 Apr 2013

Eerdere reacties: omg, Ik vind het echt lelijk. Behalve die 2 foto's (onder die van romantisch en chique. En het is té overdreven! Plientje op 21.03.2009. 14:19 sommige kapsels zien er heel trendy uit maar de andere zien er ok weer oudbollig uit met al die vlechten enzo me op 27.04.2009. 07:34 Hoi Me, Ja je hebt gelijk maar over smaken valt nu eenmaal niet te twisten. Bovendien kijken allerlei dames op deze site dus er moet voor een ieder zo gezegd wat wils zijn. Groeten en dank voor je commentaar. Marga Dobma Marga Dobma op 28.04.2009. 12:00 sommige zijn te overdreven britt heijlond op 07.01.2011. 19:12

Reactie plaatsen