Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
4 min
1

Trendy herenkapsels voor de man winter 08-09

4 min
1

Trendy herenkapsels voor de man winter 08-09Zo’n 30 tot 50 jaar geleden hadden mannen absoluut geen aandacht voor hun kapsels zoals tegenwoordig het geval is. In die tijd was het voldoende naar een kapper te gaan om zich te laten knippen en scheren. En dat was het dan. Maar de moderne man gaat naar een modekapper die afbeeldingen van trendy kapsels in de etalage heeft.

Inleiding

De moderne man heeft een grote keuze in moderne kapsels bijv. met een geschoren nek en met langer dekhaar of alle haren even lang vrijwel hetzelfde als de boblijn van de dames. Of schouderlang zodat de haren samengebonden kunnen worden tot een staart. Sommige mannen willen hun oren graag achter hun haren verstoppen anderen willen juist dat hun oren goed zichtbaar zijn.

Sommige heren willen een pony maar vooral jonge mannen laten op dit moment figuren scheren in hun haar om uitdrukking te geven aan een bepaalde stijl, als bewuste trendvolger of als uiting van hun persoonlijkheid. Deze patronen hebben soms zelfs de naam van hun vriendin, een fantasie afbeelding of het logo van hun favoriete voetbalclub.

Trendy herenkapsels voor de man winter 08-092Ook zijn er de laatste jaren bij de herenkapsels  kleurtjes ingeslopen, meestal in de vorm van plukjes of strepen. Een jaar of wat geleden stond het zelfs heel stoer de eerste grijze slapen te laten zien omdat een rijpere man aantrekkelijk was voor de dames. Maar dat is nu niet meer het geval. Op dit moment is het trendy om, soms zelf behoorlijk opvallende kleuren in het kapsel te laten maken. En deze kleuren zijn bijna net zo populair als bij de dameskapsels.
Bij de mannen worden in het algemeen de streepjes aangebracht met behulp van folie omdat dit er natuurlijker uitziet. Maar het kleurenschema loopt van diepzwart tot platinablond en allerlei schaderingen daar tussen in komen voor.

Trendsetters

Ook mannen hebben hun trendsetters zoals bijv. David Beckham en Brad Pitt. In vroegere jaren was dat Elvis Presley die o.a. door zijn kapsel heel trendy was wat als voorbeeld diende voor zijn generatie genoten.

Trendy herenkapsels voor de man winter 08-094

Je zou rustig kunnen zeggen dat het nu (alhoewel dat in vroegere tijden ook wel eens het geval geweest is) openlijk getolereerd wordt dat mannen hun ijdelheid tonen. Ze zitten tegenwoordig net zo lang bij de kapper als hun vrouwelijke partners. Ook is het tegenwoordig heel gewoon dat een man een permanentje laat zetten.

Maar in de huidige samenleving wordt er steeds meer waarde gehecht aan mannen die er niet alleen goed en dus verzorgd uitzien. Met een chique kostuum en een modieus kapsel is dat vaak een voordeel in hun carrière maar ook in de partnerkeuze. Bovendien straalt een goed uitzien jeugdigheid en gezondheid uit. In het algemeen kan je zeggen dat er van
Mannen qua uiterlijk veel meer geaccepteerd worden dan in de vorige eeuw. Kapsels die een jaar of tien, vijftien geleden ondenkbaar waren kunnen nu zonder meer gedragen worden door de heren. Als het maar bij hun persoonlijkheid past.
Bijv. de punkkapsels van vroeger waarvoor David Beckham de trendsetter was worden tegenwoordig door meer beroemde mannen gedragen. Zelfs zakenlieden en managers hebben moderne kapsels.

De herenkapsels worden hoe langer hoe opvallender en natuurlijk horen daar ook de juiste verzorgingsproducten bij. Vroeger volstond een haarwatertje en wat gel en soms greep de een of andere man wel eens naar de shampoo van zijn partner. Maar tegenwoordig zijn er voor mannen allerlei soorten shampoos, verzorgingsproducten en zelfs speciale middelen die de haarkleur verlevendigen. Het wordt in deze tijd gelukkig niet meer als verwijfd gezien om er verzorgd uit te zien zoals men vroeger vaak wel vond.

Kapsel voor mannen met weinig haar

Wat ook een heel leuk en goed kapsel is voor mannen met weinig haar is het heel kort geschoren kapsel.

Trendy herenkapsels voor de man winter 08-095De moderne man mag er best een beetje wild uitzien zolang hij maar verzorgd is. Hij hoeft zich ook niet langer te schamen een beetje ijdel te zijn. Ook tegen haaruitval zijn er tegenwoordig fantastische producten te koop.

Hieronder ziet u een aantal trendy herenkapsels van 2008. Zowel voor kort als voor lang(er) haar. De moderne man stelt niet alleen prijs op een verzorgd en fit lichaam maar ook op een verzorgd uiterlijk. En de dames vinden het maar wat leuk dat “hij” er leuk en trendy uitziet.
Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van de nieuwe kapsels en misschien krijgt u wel inspiratie voor een nieuwe coupe !

Trendy herenkapsels voor de man winter 08-096 Trendy herenkapsels voor de man winter 08-097 Trendy herenkapsels voor de man winter 08-098 Trendy herenkapsels voor de man winter 08-099
Hieronder staan de laatste nieuwe herenkapsels winter 2008-2009.

Haarstudio John Beerens


Reacties
Categorieën