Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
1

Coole kapsels meiden herst/winter 08-09

2 min
1

Coole kapsels meiden herst winter 2008Ook de jonge meiden willen natuurlijk een cool kapsel. Hieronder dan ook speciaal voor hen een aantal afbeeldingen van kapsels voor de komende herfst-winterperiode 2008/2009.

Zoals je ziet gelden voor deze kapsels dezelfde trends als voor kapsels van de ouderen. Alle haarlengtes kunnen deze seizoenen, kort, halflang, lang, opgestoken enz.

Zowel de boblijn, kapsels met plukjes, verschillende gekleurde haarstrengen, diepe kleuren, de paardenstaart (weer terug van vroeger maar dan in een andere stijl en kapsels in de stijl van de 60er jaren, zie de afbeelding met haarband). Vergelijk en kijk ook maar eens even naar de haartrends voor de ouderen!

Vaak hebben de getoonde modellen wel een wat te zware make-up. Maar dat is heel normaal want voor fotosessies is dat ook nodig. Houdt echter wel in de gaten dat het hier dan ook niet over de make-up gaat maar over kapseltrends. Vindt je dergelijke make-up wel mooi nu dan doe je dat toch ook gewoon.

Veel plezier en ik hoop dat jullie er wat inspiratie uit kunnen halen !

Marga Dobma

Coole kapsels meiden herst winter 20088 Coole kapsels meiden herst winter 20087 Coole kapsels meiden herst winter 20086 Coole kapsels meiden herst winter 20085 Coole kapsels meiden herst winter 20084 Coole kapsels meiden herst winter 20083 Coole kapsels meiden herst winter 20082

 

Reacties
Categorieën