Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
1

Kapsels die u jonger maken!

3 min
1

Een beetje meer kleur en een knipbeurt door een goede kapper zorgen ervoor dat iedere vrouw er snel weer mooier en stralender gaat uitzien zonder haar eigen persoonlijkheid teniet te doen. Vijf lezeressen hebben deze stelling uit mogen proberen !

“Eindelijk meer volume ”

Angela heeft kort haar met een fijne haarstructuur waardoor het haar plat tegen het hoofd ligt en in haar hals wat treurig naar beneden hangt. Door het kapsel in laagjes te knippen lijkt hetr kapsel wat levendiger, geeft meer volume en geeft bovendien haar gezicht een wat meer vrouwelijke blik.Daardoor ziet ze er door dit nieuwe kapsel wat brutaler en tegelijkertijd ook veel jonger uit. Haar eigen blonde haarkleur wordt gehandhaafd maar door het aanbrengen van een honingkleurige spoeling op een natuurlijke wijze verdiept en door een paar licht blonde plukjes lijkt het haar veel meer te glanzen.
Dit kapsel is heel makkelijk zelf te onderhouden. Laat het haar na het wassen gewoon drogen aan de lucht. Als het helemaal droog is dan alleen de haarpunten met wat gel eruit plukken.

“Een brutaal kapsel staat me veel beter !”

Helen zou wel wat meer pep in haar schouderlange kapsel willen krijgen. Bovendien is haar rood gekleurde haar wat vaal geworden. De coupe wordt maar een heel klein beetje veranderd. Om de wat gebleekte kleur wat op te halen werd het haar eerst in een mooi donkere kleur geverfd. Daarna worden een aantal plukken rood gekleurd. Dit kapsel wordt simpelweg met een ronde borstel geföhnd. Daarna komen de rode en donker bruine kleuren helemaal tot zijn recht.

 

 “Wat een leuk eigentijds kapsel heb ik nu”!

Kim haar kapsel zag er ondanks haar mooie donkere schouderlange haren toch plukkerig uit en er zat geen coupe in. De nieuwe coupe geeft haar gezicht meer contrast. Met de rechte zware pony ziet ze er pittig uit. Het luchtig in laagjes geknipte kapsel maakt haar jonger en geeft haar gelijktijdig een romantische look. Plukjes in de kleuren Koriander en Reseda geven het kapsel een mooi blond/bruin effect. Hierdoor ziet haar kapsel er heel trendy en mooi glanzend uit.

 

 

 Mijn wens: “Een eigentijdse look”

Peggy’s schouderlange haar moet korter waardoor haar smalle gezicht wat ronder lijkt. Ook heeft haar haar weinig glans en ziet er droog en poreus uit.

Met een nieuwe coupe- bijna een klassieke boblijn- wordt haar meisjesachtige voorkomen onderstreppt en krijgt ze wat meer persoonlijkheid. Met plukjes in verschillende kleuren krijgt dit kapsel een moderne uitstraling. Heldere en warme blonde nuances worden door elkaar in het haar gezet. Daardoor werkt dit kapsel levendiger en natuurlijker.

 

“Ik zou willen dat mijn haar wat meer glans had!”

Mady heeft zeer lang, glad, droog haar. De haarstructuur is beschadigd, daarom glanst het niet meer. Ook heeft ze een duidelijk zichtbare uitgroei. Deze jonge vrouw heeft veel zin in een verandering maar wil wel de lengte van haar haren behouden.  Daaraan wordt natuurlijk geluisterd door de kapper. Alleen en haren voor in het gezicht worden korter geknipt en de punten worden uitgedund. Daardoor krijgt de coupe een dynamische uitstraling. De kleuring in een warme karamelkleur maakt dit vlotte kapsel helemaal af.

 

 

Reacties
Categorieën