Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
5 min
0

Voor ieder haartype een feestelijk kapsel.

5 min
0

Of u nu kort, halflang of lang haar heeft, van iedere haarlengte kunt u  een trendy variant maken. Hieronder vindt u een aantal SUGGESTIES voor snelle en/of geraffineerde kapsels en bovendien geschikt voor iedere gelegenheid.

Kort, blond en pittig asymmetrisch kapsel

Inleiding

Dit is een pittige variant op een “gewoon” kort kapsel waarbij het haar asymmetrisch is geknipt en deze stijl ook doorgevoerd wordt in de pony.

Simpelweg een stylingcrème in het haar kneden en alle haren, vanaf een punt achter de scheiding opmaken. De haren boven op het hoofd kunt u het beste met een stevige haarcrème in strengetjes doen, de zijwaartse pony lang over het voorhoofd laten vallen. Tijdsduur: 5 Minuten

Variant op dit korte kapsel; rol op het voorhoofd

Inleiding

Heel kort, superblond, supercool en supersnel gestyld.

Op de pony na, die vanaf de zijwaartse scheiding, door gebruik te maken van veel gelwachs, dicht tegen de hoofdhuid gekamd moet worden. Dit geeft structuur aan het haar en geeft de platinablonde kleur een mooi effekt.
Daarna het haar met behulp van een ronde borstel over het voorhoofd omhoog föhnen. De haaraanzet goed touperen en daarna stylen en zorgen dat het zijn volume behoudt.

Tijdsduur: 10 Minuten

Nog enige voorbeelden voor kort haar:

   

Prachtige Krullen

Inleiding

Als u stijle haren heeft en u droomt van een prachtige krullenpracht kunt u die droom zelf heel goed in vervulling laten gaan: een ding is hierbij wel noodzakelijk en dat is, dat u uw haar halflang is.

Verdeel de haren in hele kleine plukken en draai ieder plukje vervolgens op een loodrecht gehouden dun drukspeldje. Droog uw haren dan op deze wijze. Als het droog is haalt u de speldjes eruit en om het haar helemaal goed te laten afkoelen steekt u op ieder krulletje een haarklipje, dan schut u uw haar los en ga er met de vingers losjes doorheen. Verder niet uitkammen of borstelen.

Tijdsduur: 30 minuten

Mooi KLASSIEK

Inleiding

Dit opgestoken kapsel krijgt, door de zachte slagen op het voorhoofd een trendy Retro-Look.

Duw de slagen in uw vochtige haar en steek ze vervolgens vast met lange clips vast op het voorhoofd. Neem vervolgens alle loshangende haren samen bij het linkeroor. Steek, rechts hiervan, loodrecht naar beneden, een paar schuifspeldjes zodat het haar goed blijft zitten.
Vervolgens verdeelt u het haar aan de achterkant in tweeën. Draai zowel de linker als de rechtkant naar binnen toe. Tot slot steekt u beide “rollen” over elkaar heen vast op dusdanige manier dat de schuifspeldjes niet meer zichtbaar zijn.

Tijdsduur: 15 minuten

Lang zacht golvend haar

Inleiding

Door een mooie glans en een los vallend volume is dit schouderlange haar, met een in laagjes geknipte coupe, voor iedere gelegenheid geschikt.

Voor u begint kunt u het beste een schuimversteviger goed door het haar kneden. Föhn het haar vervolgens met uw hoofd naar beneden droog en trek een middenscheiding. Föhn als laatste stap,  met een dikke ronde borstel, de haarpunten naar binnen. Spray er wat glansspray overheen.

Tijdsduur: 10 Minuten


Toch een paardenstaart?

Inleiding

De klassieke paardenstaart wordt hoog op het hoofd vastgezet. Daardoor komt de vorm van het hoofd zo mooi mogelijk uit.

Maar voordat u uw haren samenbindt borstel het eerst goed door want dan valt het naderhand veel mooier. Over het elastiekje of haarbandje wikkelt een breed lint, of wat dacht u van een strookje fluweel, glanzende stof of van dezelfde stof als uw kleding? Als u er tenslotte nog glanscrème of spray op doet blijft het haar de hele avond mooi.Tijdsduur: 5 Minuten

Glamourous lange golven

Inleiding

Trek in uw haar een hoge (hoog op het hoofd) scheiding opzij. Deel de haren in brede lokken en wikkel deze stuk voor stuk in met hotcurlers. Hierdoor krijgt u hele elegante golven.
Nadat het haar is afgekoeld borstel het haar met een natuurharen borstel en haarna gaat u er ook nog eens flink met uw handen doorheen. Spray tot slot nog een haarspray (met flexibele houdbaarheid) erop. Hierdoor blijven de golven prima zitten.

Tijdsduur: 30 Minuten

Gevlochten wrong laag in de hals

Inleiding

Dit is een prachtig kapsel voor een feestavond: De haren in een wrong laag in de hals, net aan de zijkant vastgezet met een elastische haarband.
Neem een smalle pluk haar en maak hier een vlecht van. Laat dit even hangen.
De overgebleven haren vervolgens tot een losse streng draaien, rondom in een knop leggen en ein heel fijn haarnetje (bijv. met schittertjes erin) erover heen doen. De vlecht wordt er daarna omheen gelegd en met een speldje vastgezet.
Tip:

In plaats van uw eigen haar kunt u ook vals haar voor de vlecht gebruiken.

Tijdsduur: 10 Minuten

Voor nog meer feestelijke kapsels klik hier !

Reacties
Categorieën