Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
7 min
1

NIEUW ! Kapsel trends 2010; om verliefd op te worden !

7 min
1

De mannequins showden op de catwalks niet alleen de nieuwste mode maar ook de meest trendy kapsels voor het komende voorjaar en zomer. Beautydiscover heeft, speciaal voor u, alle kapseltrends die hier te zien waren op een rijtje gezet.

Inleiding

Kapsels met lang,  halflang en kort haar, opgestoken haar en allerlei boblijn variaties. Geen enkele haarlengte hebben we overgeslagen. We laten u de meest populaire kapseltrends zien voor het voorjaar/zomer. Kapsels die opvallen door hun elegantie, perfectie en nieuwe dimensies. Het nieuwe jaar, een nieuwe Look? Hieronder de belangrijkste kapseltrends voor 2010.  

Dit is een vooruitstrevend bobline kapsel. Het is een zeer Trendy 2010 kapsel waarbij een dominante rol is weggelegd voor de haren aan de voorkant. De kleur is zacht blond met pasteltinten waardoor de zachte golving benadrukt wordt.

Ook bij dit kapsel in bobline speelt de pony een grote rol. Het haar is geometrisch geknipt en de kleur is heel geraffineerd in zwart met plukjes in blauw en paars.

De Boblijn is nog steeds een grote trend. Links een keurig gestijlde boblijn. Op de afbeelding rechts, kunt u zien dat je met een bob toch ook andere kapsels kunt maken.

Ook een pittig kort kapsel met een scheiding aan de zijkant is uitermate geschikt voor de moderne werkende vrouw? En….. makkelijk in onderhoud !

Een symetrische boblijn. Bij dit soort kapsels komt het aan op een uitermate nauwkeurig geknipte haarcontour.

Ook kunt een nieuwe paardenstaart look  heel snel in een modern kapsel veranderen. Dat doet u als volgt: door achter, bovenop de kruin, de staart te laten beginnen, er wat haren omheen te wikkelen en de rest te vlechten !

Heel Sexy deze boblijne. Een prachtige zijwaartse scheiding  en speelse krullen maken dit trendy kapsel tot een echte blikvanger.

Bij dit kapsel zijn de haren van de pony helemaal naar voren gehaald en de rest van het haar is naar achteren gekamt. Eens een andere versie van een boblijn.


Bij deze boblijn is het haar wat langer. Het accent is gelegd op mooie gekleurde strengetjes aan de voorkant.

De trendykapsels van 2010 zijn niet alleen veelkleurig maar ook heel gevarieerd. Op de foto rechts ziet u een

voorbeeld van een kapsel met halflang haar, dat er heel leuk uitziet maar ook fantastisch als in de overgangsfase naar een kapsel met lang haar.

Dit is een kapsel in de klassieke boblijn in al in voorgaande  artikelen beschreven Sleek-Look. Prima te stylen met een styling tang, glansspray erover een klaar is Kees !

Heel trendy in de komende seizoenen van 2010 is strak naar achteren gekamt haar.Ook als u een boblijn laat knippen kunt u dit eens doen als afwisseling. Maar uiteraard alleen als het u flatteert !

Weinig dames hebben van nature lang krulhaar. Deze look lukt het beste met een krultang. Heeft u echter wel krulhaar van uzelf dan heeft u alleen maar een diffuser nodig bij het drogen en een bij uw haar passend styling produkt.

Een luchtig romantisch opgestoken kapsel zeer geschikt voor diegenen die van nature al krullend of golvend haar hebben.

Dit soort opgestoken kapsel met kleuren doet ons denken aan de Punk Look uit de 70er jaren.

Nog een voorbeeld van een extreem te noemen kapsel.

De strengetjes in verschillende “”harde”kleuren; in dit geval verschillende nuances bruin afgewissels met blauw, rood, oranje. enz.

Een andere trend voor 2010 is de rol. Ze waren te zien in allerlei variaties en doen denken aan de 50er jaren in combinatie met de getoupeerde kapsel uit de jaren 60.

NIEUWE TRENDY KAPSELS VOOR LANG HAAR:

De komende lente en zomer zien we kapsels met een middenscheiding in alle denkbare variaties de hoofdtoon.

Heel trendy; kapsels in de zgn. hippie look met zacht golvende manen die voor een perfect trendy kapsel zorgen.

Achter de schermen van de catwalk was te zien dat de modellen “privé “ook kapsels hebben in deze trendy looks.

Bij lang haar past een scheiding in het midden heel goed zeker als de frontpartij door het knippen in laagjes het kapsel een wat luchtiger uiterlijk geeft. Een middenscheiding ziet er goed uit bij lang haar en kan door wat laagjes in het middendeel wat opgeknipt worden. De haarstijlen van 2010 hebben vrijwel allemaal behoorlijk veel volume.

Als een middenscheiding u niet zo goed staat kunt u de scheiding uiteraard ook op een andere plaats dragen. Een alternatieve trend is bijv. dit kapsel in een sexy Out of bed Look.

Deze scheiding in het midden ziet er wat streng uit omdat de haren boven op het hoofd heel glad zijn. Als u er wat slag in laat brengen krijgt dit kapsel een zachtere uitstraling en daardoor krijgt het kapsel een elegante touch.

Zoals al eerder op deze site te zien is behoort de zgn. Sleek Look tot dé trend van 2010 en  dit is, vooral bij halflang haar fantastisch.

Diegene die heel fijn haar heeft moet vooral geen styling tang gebruiken en dan is een natuurlijke scheding in het midden het allermooiste.

TIP:

Zorg ervoor dat, met wat extra schuimversteviger meer volume in uw haar te brengen en laat wat van de lengte afknippen bijv. tot net onder kinlengte. Zo wordt u een zgn.bad hair day bespaard.

 

 

Met betrekking tot de haarkleuren van 2010 is alles geoorloofd. Rode tinten zijn zeer in en worden nog eens versterkt door donkerdere nuances aan te brengen.

Een zijscheiding is dè grote trend in 2010. Topkappers creeëren  kapsels, die verdacht veel overeenkomst vertonen met kapsels  uit de jaren vijfitig. Echter de moderne touch zit hem in veel volume en eigentijdse slagen.

Een heel cool kapsel met de scheiding opzij en al het haar goed naar een kant. Dit doet ons ook herinneren aan de trends van de tachtiger jaren.

Dit kapsel (rechts) heeft vrouwelijke slagen, een kompakte coupe en een elegante zijscheiding. Dit alles maakt dit kapselsuper trendy. Om dit kapsel te krijgen, kunt u als u glad haar heeft het beste een krultang gebruiken.

 

 

 

Reacties
Categorieën