Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
1

Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar

3 min
1

Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haarRollingrazor, een nieuw scheersysteem. Dit systeem heeft een mooi, stijlvol maar vooral hedendaags ontwerp geschikt voor zowel de man als de vrouw. Scheerkoppen.nl heeft de primeur voor Nederland, ja zelfs voor Europa. In onderstaand artikel kunt u  kennismaken met dit nieuwe scheersysteem

Rollingrazor een doeltreffende nieuwe scheermethode:

VOOR HEM en VOOR HAAR

die u eenvoudigweg eens moet proberen !

Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar4                  Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar5

Rollingrazor op standaard             De Rollingrazor

Beschrijving

Zoals u op de bovenstaande afbeeldingen kunt zien is het nieuwe scheersysteem even simpel als doeltreffend. Door het handvat, uitgevoerd met een slimme anti-slip Rubber Grip, kunt u de Rollingrazor over uw vinger schuiven. Hierdoor wordt het als het ware een precisie instrument in uw handen. U kunt nl., al naar gelang het te behandelen lichaamsgebied, de bewegingen en druk zelf bepalen. Zo is een lichte druk al voldoende op ”moeilijke” plaatsen zoals bijv. bij de dames de knieholtes en vooral niet te vergeten de oksels en het halsgebied en onder de neus bij de heren.

Scheerkoppen heeft voor de Kerstpuzzel 2009 een Rolling Razor beschikbaar gesteld met een winkelwaarde van €

Door de uitgekiende constructie kunt u met dit systeem ook zeer precies te werk gaan en is scheren in verschillende richtingen ook geen enkel probleem.

De handvaten van andere scheermesjes zijn meestal zo’n 6 cm lang maar de Rollingrazor is stukken kleiner. Dat heeft enige voordelen want hierdoor is het een zeer handzaam instrumentje en daardoor ook heel gemakkelijk mee te nemen op reis.

De Rollingrazor heeft een beschermkapje voor de scheermesjes waardoor het uiterst veilig mee te nemen is.

Keuze uit enkele of dubbele scheerkoppen

U heeft de keuze uit enkele of dubbele scheerkoppen. Het voordeel van de dubbele scheerkoppen is, dat, als u eenmaal gewend bent aan deze revolutionaire manier van scheren, dit veel sneller en gemakkelijker gaat.

Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar6

Rollingrazors convex Cartridges

Deze cartridges zijn licht gebogen en hebben elk 3 mesjes die geplaatst zijn onder 3 verschillende hoeken. Door het revolutionaire ontwerp wordt onnodige wrijving tijdens het volgen van huidcontouren  tegengegaan waardoor risico’s als huidirritaties, snijwondjes maar ook het ingroeien van haren worden vermeden. Om de mesjes zo lang mogelijk scherp te houden zijn deze uitgerust met een beschermende coating.

Een Rolling Razor verpakking bestaat uit:

Design Rolling Razor Handvat
2 Scheermesjes
Design Houder
Zuignap
Beschermkapje voor de scheermesjes

ollingrazor is voor dames verkrijgbaar in 5 kleuren:

Rose, Totally Bronze, Aqua, Sahara Adventure, Jungle Jane

Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar7 Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar8 Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar9 Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar11 Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar10

De scheermesjes voor de dames zijn: rollingrazor scheermesjes normaal

Rollingrazor is voor heren verkrijgbaar in 3  kleuren:

 Silver Streak, Desert Camouflage en Jungle Camouflage
Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar12 Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar13 Glad – Gladder - Gladst met de ROLLINGRAZOR voor hem en haar14

Voor de heren zijn er scheermesjes in 3 soorten : normaal / sensitive/ bumb eliminator

Alle Rollingrazor scheermesjes kunnen worden gebruikt met in combinatie met alle types Rollingrazor scheerapparaten.

Meer info en of bestellen kijk op www.scheerkoppen.nl/rollingrazor of met een eenvoudige klik op de banner hierboven of linksboven op deze site.


Reacties
Categorieën