Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
0

SNURKEN; oplossingen makkelijk bij elkaar

3 min
0

SNURKEN-oplossingen-makkelijk-bij-elkaar-op-www_stopsnurken_nu_Het laatste woord is er nog steeds niet over gezegd want voor iedereen die ermee wordt geconfronteerd is het een ramp; een snurkende partner.  Het geluid dat er geproduceerd wordt  kan zo heftig zijn dat diegene die er naast slaapt ook werkelijk geen oog dicht doet.

Inleiding

Slecht slapen is zowel geestelijk als lichamelijk voor iedereen die het overkomt niet goed. En het kan consequenties hebben zowel op geestelijk als lichamelijk gebied.   En de sporen daarvan zijn op wat langere termijn ook duidelijk zichtbaar zoals bijv. oververmoeidheid, kringen onder de ogen, witte gelaatskleur enz.

Het is ook niet zelden de reden voor allerlei irritaties en moeilijkheden in een partnerschap. Als u een snurkende partner heeft kunt u altijd eerst proberen of u met oordopjes nòg uit uw slaap wordt gehouden. Een nachtje op de logeerkamer of op de bank kan in dit geval ook een oplossing betekenen.

Op de bank slaapt u echter lang niet zo goed als in uw eigen bed. Als deze oplossing chronisch wordt is dit zowel voor uw gezondheid als de relatie met uw partner zeker niet de beste manier.

Niet alleen uw partner kan er slapeloze nachten van hebben. Diegene die het veroorzaakt kan er zelf ook behoorlijk last van hebben want snurken kan de reden zijn van apneu.

Het woord apneu is afkomstig uit het Grieks en betekent letterlijk: niet ademen.

Het is ook de medische term voor een onderbreking van de ademhaling die minstens dertig keer per nacht voorkomt en dan ook nog langer duurt dan tien seconden.

Naar schatting snurken maar liefst vier op de tien mannen en drie op de tien vrouwen.

Snurken is niet alleen maar voor sommigen een vervelende kwaal. Nederland alleen al telt ongever 6,2 miljoen snurkende landgenoten.

Op de website: www.StopSnurken.nu staan een groot aantal middelen en producten bij elkaar die u af kunnen helpen van het snurken dit zijn o.a.:

NEUSPLEISTER-NEUSSPREIDER0-NEUSSPRAY-OLIE-KUSSEN-HOOFDBAND-KEELSTRIPS

Als er echt niets anders meer helpt tegen het snurken van uw partner zijn er nog altijd de oordopjes !

Een groot aantal oorzaken

Snurken bij volwassenen kan veroorzaakt worden door een groot aantal factoren. Hier zijn er een aantal: overgewicht, hormonale redenen, overmatig alcoholgebruik, gebruik van medicijnen die een spierverslappende werking hebben, roken, afwijkingen van de neus en/of keelholte.

Vanzelfsprekend is de markt hierop ingesprongen en zijn er ook een aantal verschillende middelen en preparaten die het snurken kunnen stoppen of in ieder geval sterk kunnen laten verminderen.

Hierboven heeft u kunnen lezen dat bijv. roken, overgewicht en te veel alcohol een van de redenen zouden kunnen zijn. Indien u vermoedt dat dit bij u inderdaad de oorzaak zou kunnen zijn kunt u natuurlijk zelf proberen tegen deze oorzaak zelf iets te ondernemen.

In sommige ernstige gevallen is “redding” alleen mogelijk door het inroepen van medische hulp bijv. van een KNO arts.Het is mogelijk dat deze bijv. een operatie zal adviseren maar er bestaan ook beugels die de onderkaak of de tong naar voren houden zodat het trillen van de weke delen in de luchtwegen wordt voorkomen en daardoor het snurken ophoudt.

Speciale kliniek

SNURKEN; oplossingen makkelijk bij elkaar op www.stopsnurken.nu3Er is er zelfs een speciale kliniek die meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in de behandeling van snurk– en apneu problemen.

Maar het is nu eenmaal niet zo dat iemand die snurkt hiervoor ook meteen naar de dokter gaat. En uiteraard is dat in vele gevallen ook helemaal niet nodig. Om het u nu gemakkelijk te maken kunt u op www.StopSnurken.nu alle middelen en mogelijkheden vinden die er op dit moment op de markt zijn om u van uw vervelende probleem af te helpen.U kunt daar dan ook eens op uw gemak gaan bekijken wat in uw geval het beste zou kunnen zijn.

Het grote voordeel van deze site is dat het door u uitgekozen artikel meteen te bestellen is en u heeft dit dan na een paar dagen al in huis.

Enige wetenswaardigheden van StopSnurken.nu

Er is een onderzoek gedaan door StopSnurken.nu in samenwerking met de website

www.Scheerkoppen.nl. Enige conclusies hieruit:

Veel mensen kopen gelijktijdig meerdere producten om te kijken wat het beste helpt.

75% van de bestellingen wordt gedaan door vrouwen !

Indien u dit wenst kunt u kijkje nemen op de cijfers van de poll.

Bent u hierin geïnteresseerd klikt u dan hier.

Dus een goede raad bij een slechte nachtrust ! Als u zelf of uw partner snurkt kijk dan een op:www.stopsnurken.nu en u vindt hier alles wat u nodig heeft om weer eens rustig te kunnen slapen. Ook uw partner zal u eeuwig dankbaar zijn!

03. Banner Dames Schoenenkast 728 x 90

Reacties
Categorieën