Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
1

Sieraden van verrassend mooie, moderne materialen

1 min
1

Sieraden van verrassend mooie, moderne materialenZoekt u nog exclusief ontworpen sieraden bijv. voor de komende feestdagen? Dan kunt u in dit artikel hier het een en ander over lezen en bekijken.

En wat is er eenvoudiger dan dat u deze mooie sieraden zoals colliers en armbanden en  bovendien nog tegen hele leuke prijzen. kunt bekijken, uitzoeken en kopen vanuit uw luie stoel bij :

De sieraden die u hier kunt vinden zijn gemaakt van eigentijdse maar wel mooie materialen zoals: RVS, rubber, kattenoog steen, Pyrex glas, schelpen en Swarovski kirstal.

Uw uiterlijk is pas helemaal af als u, naast de bij de gelegenheid passende kleding, make-up en kapsel, een eigentijds sieraad draagt bijv. in de vorm van een armband met een daarbij passend collier.

Sieraden van verrassend mooie, moderne materialen2Het staat heel geraffineerd als het sieraad dat u draagt precies kleurt bij bijv. uw trui, jasje of T-shirt. Maar ook kunt u de kleurtjes die u voor uw make-up (ogenschaduw en/of lippenstift) heeft gebruikt ook laten terugkomen in een sieraad. Dit maakt het geheel dan helemaal af.

Diepe prachtige kleuren die uw uiterlijk een extra mooie uitstraling geven zijn o.a. de colliers gemaakt van Pyrex glas. Hieronder staan hiervan een paar voorbeelden:

Voor hen die houden van iets aparts kunnen zeker iets vinden in deze grote collectie  gemaakt van schelpen:

Ook de modebewuste vrouw zal hier zeker iets van haar gading vinden:

Vooral voor diegenen die houden van moderne maar wel smaakvolle sieraden kunnen hieronder vast wel iets vinden wat hen aanspreekt:

Sieraden van verrassend mooie, moderne materialen4

 


Reacties
Categorieën