Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
4 min
0

Trendy kleuren voor de lippen van Mokkabruin tot Bordeaurood

4 min
0

In dit artikel een aantal nieuwe kleuren lipstick met de merken en prijzen.Bovendien geven wij een aantal tips om deze donkere kleuren lippenstift netjes op te brengen en ook netjes te houden gedurende enige tijd.

Een “gezonde” bruine huid is niet trendy

Een huidskleur die op porcelein lijkt is in. Dat laten in ieder geval de modellen zien op de catwalk een trend waaraan de steren ook mee doen.

Bij Alexander McQueen werden de gezichten van de modellen bewerkt met een wit, glitterend waasje. Ook John Galliano (voor Dior) stuurde zijn modellen met een bleek gezicht de catwalk op. Wel accentueerde hij de lippen met een donkere kleur. Ontwerper Tim Hamilton smeerde gezicht én lippen wit.

Misschien is de oorzaak hiervan ook wel gelegen in de populaire fampierfilm Twilight die voor deze verandering zorgt. Deze film zorgt in de USA voor een complete vampiergekte.

Ook is de porselein witte huid een gevolg van de de gezondheidshype waardoor het heel trendy is om biologisch voedsel te consumeren en zonnebanken zijn uit. Wit is het parool.

Is een dieprode kleuren lippenstift voor iedere vrouw geschikt?

Alle vrouwen die volle lippen hebben kunnen die kleuren dragen omdat door de donkere kleuren de lippen optisch smaller/dunner lijken en het gezicht wat strenger maken. Maar iedereen die het mooi vindt kan natuurlijke een favoriete kleur lippenstift op doen.

Het is wel zo dat de liphuid zelf in goede conditie moet zijn. Want met een hele donkere kleur lippenstift op zie je ieder velletje. Wilt u meer weten over lippenverzorging klik dan hier. 

 

Welke huidskleur komt het mooiste uit bij deze donkere kleuren lippenstift?

Het mooiste staan donkere kleuren lippenstift bij dames met een lichtgekleurde huid ofwel met de kleur van porselein., want dan komen dat contrast natuurlijk extra mooi uit.
Waar moet u zeker op letten als u de lippen donker kleurt?
De lippen zelf moeten er natuurlijk goed verzorgd uitzien zonder velletjes. En de lippenstift moet perfect worden aangebracht omdat door de donkere kleur alles wat niet helemaal perfect is meteen opvalt.

Dat betekent dat u :
Voordat u de lippenstift opbrengt moet u met een grondering de lippen lichter maken daardoor lijken ze voller en gladder. Hierna trekt u met een contourpotlood in de zelfde kleur als de kleur van de lippenstift de contourlijnen van de lippen. Hierna krijgt u een mooi effect als u deze gekleurde lijn wat met bijv. uw vinger of een klein kwastje wat uitwerkt op de lippen zelf.
Hierna brengt u, uiterst zorgvuldig met een zgn. lippenpenseel de lippenstift aan binnen de gemaakte contouren. Afpoederen met poeder en hierna nog een keertje aanbrengen. Hierdoor houdt de lippenstift zeer veel beter en langer.
U kunt u lippenstift het beste een aantal keren per dag controleren, vooral na eten en/of drinken. Dan kunt u ook meteen kijken of de lippenstift nog op de goede plaatsen zit. Zorg ervoor dat u zowel uw contourpotlood als uw lippenstift en eventueel een zakpenseeltje meeneemt in uw tas, zodat u als het nodig is opnieuw corrigeert.

Welke stijl oogmake-up past hier goed bij?

Omdat de blik meteen valt op de lippen kunt u de oogmake-up het beste wat bescheiden houden. Deze herfst- en winter is het echter ook heel trendy, net als in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw, zowel de ogen als de lippen flink op te laten vallen. Dat betekent dat hierbij heel mooi smokey eyes in paarse, blauwe of grijze kleuren bij passen. Ook is het heel mooi en heel klassiek om een lichte kleur op het ooglid aan te brengen met een perfecte eyeliner en hierbij dan ook flink wat mascara aan te brengen.

Als ik zo’n donker gekleurde lippenstift draag moet ik dan ook rouge opbrengen?

Ja, zeer zeker. Maar liefst in een zachte kleur zoals bijv. abrikoos of oudroze waardoor de tint een frisse uitstraling krijgt. Voor een zelfbewuste “look”kunt u de wangen ook een rouge geven door een vleugje bronze poeder op de wangen aan te brengen.

Welke kleding kan het beste bij deze make-up gedragen worden?
Zwarte (heren) kostuum zoals vroeger de legendarische Marlène Dietrich of een eenvoudig zwart jurkje maar ook een spijkerbroek met een trendy trui of blouse geeft deze Look een push. Draag er in ieder geval hoge hakken om er zo vrouwelijk mogelijk uit te zien.

De nieuwste kleuren lippenstift

De nieuwe kleuren lippenstift

      Clinique, Butter Shine Crushed Grape 427

 

Rouge Allure Obscure 137, Chanel

Butter Shine Crushed Grape 727, Clinique

Color Sensational Midnight Plum, Maybelline

Vip Hypnotic Ruby 235, Magaret Astor

Brown sugar 714, Clarins

Studio Secrets Professional 421, L’Oréal – Paris

Rouge Pure Shine Wild Blackberry, Yves Saint Laurent

Addict Lipcolor Rose Deshabillé 673, Dior

 

Chanel, Rouge Allure Obscure 137

Reacties
Categorieën