Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
1

Smokey eyes

1 min
1

Smokey eyesSMOKEY EYES een van dè trends van dit moment maar hoe breng je deze oog make-up aan? Voor de naam: rokerige ogen is gekozen omdat de ogen behoorlijk donker worden gemaakt d.m.v. donkere kleuren oogschaduw, mascara en kôhlpotlood.Smokey eyes geven je een zwoele blik

Inleiding smokey eyes

Voor de klassieke stijl kun je het beste de kleuren zwart tot donkergrijs gebruiken.

Om mee te doen met de modekleuren van dit moment kun je kiezen voor bijv. donkere groene of paarse/aubergine kleuren.

Maar het altijd nòg beter om kleuren te gebruiken die passen bij uw zgn. kleurentype.

Smokey eyes2 - kopieOmdat er zo veel vraag naar is starten wij vanaf vandaag met de verkoop van doosjes ogenschaduw aangepast aan de twee hoofdgroepen van de kleurentypes.

Om het u niet te moeilijk te maken hebben wij twee verschillende doosjes met oogschaduwkleuren voor u uitgezocht.

Hierbij hebben wij een onderscheid gemaakt in de twee grote groepen kleurentypes nl.de zgn. :

koele kleuren en warme kleuren.

Kijk daarbij goed naar de grootte van de ogen in verhouding tot de ruimte tussen de ogen en de wenkbrauwen. Dit onderdeel wordt eveneens in deze cursus beschreven.

Als je hele diepliggende ogen hebt kun je beter niet voor deze trend kiezen want deze door deze donkere kleuren lijkt het of de ogen nog dieper liggen.

Gebruik als basiskleur (op te brengen vanaf het ooglid tot onder de wenkbrauwen) een niet te lichte kleur van een trio opeenvolgende kleuren ogenschaduw (maar wel de lichtste kleur van de drie)

  • Om het speciale smokey eyes effect te krijgen moeten kleur twee en drie (de een na donkerse en de donkerste ) van het trio oogschaduw dus twee opeenvolgende donkere tinten zijn bijv. middelgroen en heel donkergroen of middelpaars (lila) en aubergine of donkerpaars.
  • Dan breng je een eyeliner aan met een, niet te hard kôhlpotlood, in de kleuren zwart of donkergrijs en vervaag (veeg dat uit) de kleur met een wattentip.
  • Hier overheen breng je met de donkerste kleur oogschaduw eveneens een lijn aan over het lijntje van het kôhlpotlood.
  • Breng vervolgens zwarte mascara aan liefst een paar lagen over elkaar. Steeds iedere laag goed laten drogen en ook na het opbrengen iedere keer de korreltjes uitborstelen alvorens de volgende laag aan te brengen.

Veel succes met experimenteren

Reacties
Categorieën