Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
5 min
0

Beautydiscover agenda voor de a.s. bruid

5 min
0

Beautydiscover agenda voor de a.s. bruidDe tafelindeling is nog niet geregeld, de cateraar heeft van de ene op de andere dag afgezegd en de perfecte schoenen die prachtig passen bij uw bruidsjurk heeft u nog niet gevonden. En u wilt nog een paar kilo’s kwijt voor de grote dag!

Inleiding

Maar door alle stress is het helemaal niet zo eenvoudig er zelf op de grote dag fantastisch uit te zien. Dit Beautydiscoverplan voor de a.s. bruid laat u er op de grote dragen stralend uitzien!  

4 Weken van te voren

Dé dag van uw leven komt snel dichterbij maar een blik in de spiegel laat alles zien behalve een stralende bruid. Maar dat hoeft geen probleem te zijn tenslotte heeft u nog een hele maand om uw huid, haar en lichaam te verzorgen en alles prima op de rit te krijgen.

Zomerfrisheid

Een licht gebruinde huid ziet er heel fris en stralend uit. Zelfs wanneer u niet van de zonnebank houdt zou u, in dit geval, toch een uitzondering moeten maken en de zonnebank tevoorschijn halen ofwel een zonnebankstudio met een bezoekje vereren. Of u er normaal nu lijkbleek danwel lichtgetint uitziet – een bruidsjurk maak u zo wie zo bleker behalve als u kiest voor spierwit en een wintertype bent!

Beautydiscover agenda voor de a.s. bruid2Plan daarom in uw dagelijks gebeuren eenmaal per week een zonnebank sessie en ga hiermee rustig om. Dan ziet u er op uw bruiloft uit of u net van een beauty weekje of van een weekje vakantie in het zuiden terug bent. Een zeker niet makkelijke maar wel gezond  alternatief is een zelfbruinend product. Als u liever hiervoor kiest (is toch ook gezonder!) kies dan voor een zgn. combinatie product dat bestaat uit bodylotion en zelfbruiner. Hierdoor vermijdt u vlekkerige voeten of handpalmen.
Nog een laatste tip:
Overdrijf het bruiningsproces niet vooral niet onder de zonnebank. U wilt er met dit kunstmatige bruin toch ook fris en natuurlijk uitzien op uw trouwdag en niet alsof u te lang in de broodrooster heeft gezeten?

Peeling

Minstens net zo belangrijk als een gezond en stralend uiterlijk door een frisse tint is een hele zachte huid. Douchepeelings zijn hier perfect geschikt voor. Ze dienen om de afgestorven huidcellen te verwijderen en om de droge plekken op een zachte wijze te verzorgen. Een bodypeeling kunt u het beste toepassen vóór het zonnebanken dan is uw huid op de juiste manier voorbereid op de kunstzon. Nòg een pluspuntje voor deze gang van zaken; de huid krijgt een betere doorbloeding en daardoor ziet hij er langer strak en fris uit.

Anti rimpel programma

Ook al heeft u (nog) geen rimpels, met een anti- rimpel progamma kunt u  ook nog voorkomen dat u op de trouwfoto’s er ook helemaal geen kunt zien. Antirimpel maskers en serums die eenmaal per week worden toegepast zorgen ervoor dat de elasticiteit van de huid beter en ook de tint er optisch beter uitziet. Maar verwacht er geen wonderen van en zeker niet na het gebruikt van een maskertje.

Mooi strak in het vel

Het enige doel dat u heeft is dat u zich prettig en ontspannen voelt. Of dat nu in uw trouwjapon ofwel op uw huwelijksreis is ; u wilt zich als bruid mooi en begeerlijk voelen nietwaar?Om uw figuur zo goed mogelijk uit te laten komen kunt u het beste nu al regelmatig huidverstevigende lotions aanbrengen. Producten met bijv. coffeïne maken de huid steviger, strakker en elastischer en kunnen de misschien al enigszins zichtbare gevolgen van cellulitis (panniculose) verminderen.

Lichamelijk en geestelijk in balans

Beautydiscover agenda voor de a.s. bruid3

Alle kuren en peelings helpen jammer genoeg niets als u dit niet een beetje door sporten ondersteunt. Dit kunt u op vele manieren doen. Zwemmen, Pilatus, wandelen of yoga zijn sportieve opkikkers, niet alleen voor uw lichaam maar ook voor uw geest. Een wandeling in de

frisse lucht zet de stofwisseling aan en de huid wordt daardoor beter met zuurstof verzorgd. Het is vaak aan de mooie roze kleur van de huid te zien.  Een paar baantjes trekken in het zwembad helpen stress te verminderen en yoga of Pilatus ondersteunen een

goed figuur en werken eveneens ontspannend.

Een week voor de bruiloft

Hoe moeilijk het ook voor u kan zijn zo kort voor de bruiloft één ding is erg belangrijk; kalm blijven. Probeer in ieder geval zo veel mogelijk stress of onnodige afspraken te vermijden zodat u zich kunt concentreren op uzelf. Breng zoveel mogelijk tijd door met vrienden en vriendinnen, zorg voor veel beweging en luister goed naar uw lichaam. Want tenslotte zijn, zich goed voelen en evenwichtigheid, twee wezenlijke factoren voor een toekomstig, stralende bruid.

Veel water drinken

Ook als u het inmiddels al niet meer horen kunt; het geheime recept voor een mooie strakke huid is veel water drinken en op uw voeding letten. Ook met de juiste voedingssupplementen zal uw huid er mooier uit gaan zien. Daarom moet u zeker, goed op uw voedingsgewoonten letten. Om uw stofwisseling aan te zetten kunt u ook, in plaats van water, groene thee drinken. Dit werkt ontslakkend en zorgt ervoor dat u er fris en vitaal uit ziet.

Overtollige haartjes

Nu zit u op het juiste tijdstip om uw wenkbrauwen door een professional in vorm te laten brengen of om highlights in uw haar te laten doen. Want mocht er bij de kapper iets onvoorspelbaars gebeuren heeft u in ieder geval nog genoeg tijd om tot de huwelijksdatum kleine (haar) foutjes te corrigeren. Hetzelfde geldt voor het verven van de wimpers. Als u een week voor de trouwdag een beautydag inpland hebben uw ogen en huid ook genoeg tijd om zich hiervan te herstellen.

De strijd tegen de onreine huid

U heeft nu nog de tijd alcohol, vet eten en zoetigheden te laten staan. Dan heeft u niet alleen een beter figuur op de grote dag maar u reduceert hiermee ook het risico op huidonregelmatigheden en roodheden tot het minimum. Ook hier geldt weeer dat met gezond voedsel en eventueel voedingssupplementen ook een onreine huid er veel beter uit gaat zien.

Andere belangrijke factoren voor een prachtige bruine tint: veel frisse lucht en zeker niet het onbelangrijkste, een goede nachtrust!

Massage

Gunt u zich de pure luxe van een massage. Daardoor worden spanningen in het nek/hals gebied weggestreken en u kunt voor heel even ook op andere gedachten komen. U zult zich na deze massage weer als een pasgeboren baby voelen.

De avond voor de grote dag

Beslist af te raden

Wilt u zichzelf een plezier doen? Houdt u vrijgezellenfeestje dan niet op de avond voor uw trouwdag. Want, door de alcohol en weinig slaap kunt u beter deze laatste uurtjes voor de grote dag, bezig zijn met schoonheidsrituelen.
Neem een lekker bad, luister naar ontspannende muziek en verheug u op de volgende dag.

Door het gebruik van etherische oliën en de hierdoor ontstane aangename lucht van een schuimbad  ontspant u op  aangename wijze en voorkomt u dat u zenuwachtig wordt.
Na het baden kunt u uw lichaam nog een laatste keer overvloedig insmeren en op uw haren een haarmaskertje doen. Als u het tenslotte nog klaar speelt op tijd in te slapen hoeft u totaal geen angst meer te hebben voor kringen onder uw ogen of een onreine of droge huid.

Een laatste waarschuwing:

Ga aub op het laatste moment geen beauty experimenten doen zoals nog een zonnebankje, een exotisch masker of het opbrengen van een nieuwe zelfbruiner. U wilt toch zeker niet uw grote dag  met vlekkige armen of benen en een rode uitslag bederven ? !

Wij, de redactie van Beautydiscover, wensen u een fantastische bruiloft en veel geluk !

 

Reacties
Categorieën