Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
4 min
0

Heerlijk om parfum voor jezelf te kopen!

4 min
0

Vindt u ook niet dat het af en toe tijd is weer eens te veranderen van kapsel, make-up en, zeker niet te vergeten, ook om weer eens een nieuw geurtje te proberen?

Een lekker geurtje is niet alleen afhankelijk van uw persoonlijke smaak maar….., en dat moet u zeker in gedachten houden, een geur kan bij de ene persoon anders ruiken dan bij de andere. Dit is namelijk afhankelijk van de vermenging die uw eigen, zgn. lichaamsgeur, aangaat met de geurstoffen die in het parfum of eau de toilette zitten.

Daarom raden wij u aan om, niet zonder eerst te testen, dat heerlijke geurtje van bijv. uw zus, moeder of vriendin aan te schaffen, maar om deze eerst eens bij u zelf uit te proberen. Daarna een half uurtje te wachten en dan lekker aan uzelf snuffelen. Vindt u hem dan nog steeds zo vreselijk lekker ruiken, dan kunt u zonder schroom diezelfde geur aanschaffen zonder dat dit tegen zal vallen in de praktijk.

Hèt warenhuis voor Parfum

U kunt hiervoor uiteraard naar een parfumeriezaak stappen maar online gaat dit zeker zo goed en is extra aantrekkelijk omdat de koopprijs hiervoor vaak lager ligt dan in de winkel.
Een van de online shops op dit gebied met een zeer uitgebreide collectie merken en geuren is :

Bol.com, ze leveren snel en hebben alleen maar originele parfum.

U heeft hier een zeer grote keus, zowel wat merken betreft als de verschillende geuren, zowel voor dames als voor de heren. Bovendien kunt u hier vaak producten kopen die in de reguliere parfumerie uit de handel zijn gehaald, omdat zij het assortiment steeds vernieuwen.

Enkele parfums die u niet meer in de parfumeriezaken aantreft, maar welke echter nog steeds verkrijgbaar zijn bij Parfumknallers zijn:

Voor  DAMES:

Gres Cabochard, en Cabotine


Karl Lagerfeld, Chloé

Oscar De La Rent: Oscar en  Volupte

Valentino, Very Valentino Woman

Worth, Je reviens

Bekijk alle dames geuren.

Voor HEREN:

Giorgio Beverly Hills Wings For Men

Gucci Envy For Men

Valentino, Very Valentino Pour Hommes

Bekijk alle heren geuren.

Een laatste belangrijk “geur” advies:

BEAUTYDISCOVER wil van deze gelegenheid gebruik maken u nogmaals attent te maken op een belangrijk feit waarmee u, voordat u uw favoriete geurtje opspuit, zeker wel degelijk rekening mee zou moeten houden zeker voordat u van de zon wilt gaat genieten!

Voorbeeld van pimentering door gebruik geurstoffen in de zon;

Berloque Dermatitis tussen de borsten

Denk er dan s.v.p. aan, dat u, voordat u gaat zonnen, uw favoriete luchtje pas opbrengt als u  eenmaal uit de zon weg bent. Doet u dit namelijk vóór het zonnebaden dan kan hierdoor een allergische reactie ontstaan, de zgn. Berloque Dermatitis (pigmentvlek). Deze gepigmenteerde (bruine) vlek is, eenmaal ontstaan, duidelijk zichtbaar en we zien die vaak op de plaatsen waar een geurtje wordt opgespoten bijv. achter of onder het oor. Als deze vlek eenmaal ontstaan is gaat hij niet meer weg. In de winter wordt ie wel minder zichtbaar  maar zodra u weer in de zon komt of op de zonnebank gaat wordt deze vlek weer donkerder van kleur, dus weer meer zichtbaar.

 

 

1 jaar beauty bij bol.com

Reacties
Categorieën