Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Nieuw:Luxury oogmake-up van John van G

1 min
0

 

Ogenschaduw die is gemaakt van zeer fijngemalen mineralen zijn oogstrelend, natuurlijk, ultrazacht en ze hebben een subtiele, zijdezacht glans.

Deze nieuwe ogenschaduwn zijn rijk gepigmenteerd. De kans op allergische reacties is minimaal. Er zijn prachtige resultaten mee te bereiken, ook voor degenen, die niet doorgewinterd zijn in visagie.

 

John van G komt dit najaar met een nieuwe, hoogwaardige mineralen-mineralencollectie van maar liefst ACHT eyeshadow pastelkleuren, een Eyeliner Silver en een Limited Edition Trio Beauty Box.

Omdat de Mineral Eyeshadows van John van G zo rijk gepigmenteerd zijn, is er maar weinig van nodig voor een prachtig resultaat. De minerale poeders van John van G bevatten de huidverzorgende ingrediënten van zink en magnesium uit natuurlijke bronnen. Daarom verstoppen ze de poriën niet, drogen ze de huid niet uit, blijven ze lang mooi zitten, hebben ze een perfecte kleurdekking en zijn ze hypoallergeen.

Omdat er pure, gemalen mineralen worden gebruikt, komen er geen chemische bestanddelen aan te pas. Daarom zijn ze ook ideaal voor een gevoelige, droge en ouder wordende huid en voor contactlensdraagsters; ze lopen namelijk niet weg in de fijne lijntjes van de huid  en verspreiden geen minuscule stofdeeltjes. Ze bevatten geen parfum, geen was,olie en talk.

De Luxury oogschaduwen kunnen nat en droog worden gebruikt; als ze droog worden toegepast, ontstaat er een licht, natuurlijk effect, als ze vochtig worden aangebracht, is de dekking intenser.

John van G presenteert acht min of meer transparante tinten:

Nr. 840 koffiebruin,nr. 835 koffieverkeerd, nr. 808 lichtgrijs, nr.877 zacht goud,nr. 820 beige/roze,810 zilverwit, nr. 895 babyroze en nr. 889 violet.

Alle kleuren kunnen met elkaar worden gecombineerd voor een perfect resultaat.
Ze worden oogverblindend mooi met een combinatie van de nieuwe Eyeliner Silver van John van G.

De kleurtjes blijven lang mooi op de huid zitten. En het mooie is: de oogschaduwpaletjes kunnen worden vastgeklikt in de Limited Edition Trio Beauty Box.

De Beauty Boxen van John van G zijn allemaal steeds opnieuw te gebruiken omdat ze zijn uitgevoerd met magneetjes. Hierdoor zijn altijd nieuwe magneetblokjes in dezelfde of andere tinten vast te klikken als de oude eenmaal zijn opgebruikt of als u andere kleurtjes wilt gebruiken bijv. bij uw nieuwe outfit! Ideaal en helemaal van deze tijd !

 

Reacties
Categorieën