Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
0

Nageltrends lente-zomer 2010

3 min
0

De nagels zijn bij velen het meest verwaarloosde deel van de handen. Maar wist u dat we wel onze handen gebruiken bij maar liefst 90% van al onze handelingen? In dit artikel kunt u hierover lezen en tegelijkertijd meedingen naar 2 cadeauboxen van Herôme.

Inleiding

Een handdruk, een kushandje en nog veel meer mogelijkheden van communicatie gaat via of met onze handen. En de nagels  zijn daarbij voor anderen het meest in het oog springend deel van de handen.

Uw uiterlijk waar ook uw nagels toe behoren kunnen invloed uitoefenen op uw dagelijks humeur. Daarom is het belangrijk, zowel voor uw innerlijk als uiterlijk welzijn dat u uw nagels net zo goed verzorgd als uw make-up en/of uw huid.

In de afgelopen jaren zitten nageltrends en nagelproducten steeds meer in de lift. Dit bewijst dat de mensen meer aandacht besteden aan nagelverzorging in het algemeen en daar ook steeds meer geld aan uit willen geven. Nageltrends staan tegenwoordig net zo in de belangstelling als gadgets, make-up- en modetrends.

Met deze wijze van nagellakken ziet u  er altijd heel verzorgd en vrouwelijk uit. De mooie lichte kleuren en de hiermee verzorgde nagels hebben een gunstige invloed op uw eigenwaarde.

Deze techniek is ook heel mooi toe te passen met dan met hele andere kleuren bijv. vuurrode nagels met diepzwarte uiteinden. Herôme speelt hierop in met een prachtig diepzwarte nagellak ontwikkeld.

2. Metallic nagellak

Deze nagellakken met metallic kleuren als goud, zilver en brons zijn een hit in deze lente en zomer. Voor de komende zomer is het vooral hot en zeker ook exotisch als deze lak glitters bevat.

3.Mysterieus zwart

Heel erg cool zijn de kleuren diepzwart en paars. Ook hiervoor kunt u uitstekend terecht bij de nagellakken van Herôme.

4. Natuurlijke-en pasteltinten.

zijn perfect zowel voor overdag als voor ’s avonds. Dit was tijdens de modeweek in New York een hit. Daar zagen we dat de modellen natuurlijke kleuren gebruikt hadden, voor zowel de make-up als de nagellakkleuren. Natuurlijke tinten zoals bijv. beige, bruin en peach (perzik). Door deze kleuren zien de nagels er heel natuurlijk uit. Ook de meeste pasteltinten zijn heel mooi en vrijwel voor iedereen aan te raden. Bijvoorbeeld kleuren als: zacht perzik, zachtgroen, zacht lila, zachtrose, zachtblauw enz.

Koele blauwe kleuren zijn deze zomer eveneens heel trendy. Maar ook blauw of paars. Uiteraard passen deze kleuren ook prima bij de koude jaargetijden.

5. Bloedrode kleuren

Zowel helder- als donkerrode kleuren nagellak zijn weer in de mode. Deze kleuren staan altijd sexy en levendig. Maar, zorg er wel altijd voor dat de nagels zelf er onberispelijk uitzien met dergelijke opvallende kleuren nagellak. Let bij het het zoeken van de juiste kleur rood altijd of er een match is met uw kleiding, make-up en persoonlijkheid.

6. Helle felle kleuren zgn. neon-achtige kleuren

Neon kleuren zijn hele felle, bijna lichtgevende kleuren zoals: geel, rood, felblauw enz. Maar het is ook heel trendy om nagellak in matte kleuren op de nagels te doen. Er zijn zelfs merken die een lak op de markt gebracht hebben die een glimmende nagellak mat maakt.

7. Top- en basecoat

Zowel een kwalitatief goede base- als top coat is onontbeerlijke voor een mooie ondergrond die ervoor zorgt dat uw nagellak prachtig uitkomt. Bovendien beschermen ze uw nagels met belangrijke vochtinbrengende ingrediënten. Hiervoor kunt u het beste een nagel moisturizer gebruiken. Deze houdt uw nagels in een super conditie. Ook hiervoor heeft Herôme prima producten.

8. Verwen u zelf !!

Een goede verzorging, zowel voor uw teennagels als voor de nagels van uw handen is een must. Let erop dat u dit regelmatig doet of laat doen.

Reacties
Categorieën