THE WORLD LEADER IN NAIL CARE; OPI
25 juli 2012 

THE WORLD LEADER IN NAIL CARE; OPI

Een verzorgd uiterlijk, daar horen ook goed verzorgde handen bij. Je handen worden iedere dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Verschillende weersomstandigheden zoals zon, vorst en kou hebben een sterke invloed op de conditie van je handen en nagels.

Tools by OPI ; Tips & tricks voor prachtig verzorgde handen en nagels

Inleiding

Handen zijn je visitekaartje en daarom is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Hier volgen een aantal handige tips voor mooie, gezonde handen en nagels.

1 Probeer je nagels te vijlen in plaats van te knippen. Door het knippen splijten je nagels en dat is juist niet de bedoeling. Om inscheuren te voorkomen adviseren we je de zijkanten van de nagels niet te ver weg te vijlen.

2 Belangrijk om te weten; natuurlijke nagels kunnen dunner worden door het polijsten met een 3 zijdige polijstvijl. Doe dit daarom niet vaker dan 1 keer in de 6 weken.

3 Voor het aanbrengen van nagellak altijd eerst een basislak (OPI Natural Nail Base Coat, Ridgefiller of Nail Envy) gebruiken, zodat de nagels niet verkleuren.

4 Voorkom splijting en uitdroging van de nagel door acetonarme removers te gebruiken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de ExpertTouch Nagellakremover waarmee je elke lak (ook donkere kleuren en glitters!) probleemloos van je nagels haalt.

5 Verwijder nagellak NIET met een draaiende beweging, hierdoor wrijf je de nagellak in je nagelriemen en -wallen. Doordrenk een Nailwipe of wattenschijfje met remover en laat het een aantal seconden op de nagel inwerken. Verwijder de lak, waarbij je wat druk uitoefent op de Nailwipe.

6 Gebruik nooit aceton of remover voor het verdunnen van je nagellak. Hierdoor gaat nagellak strepen, droogt het minder snel en verliest het zijn glans. OPI nagellakverdunner biedt uitkomst.

Removers

Voor een opvallende en gewaagde look draag je de OPI Shatter Coats, lakjes met glitters of felle kleuren. Voor dit soort kleuren met veel pigmenten, kun je het beste OPI’s ExpertTouch Nagellakremover gebruiken. Deze is speciaal ontwikkeld om de nagellak snel en probleemloos te verwijderen. De remover heeft een frisse citrusgeur en een ultrasnelle werking en is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als kunstnagels. Daarnaast is deze remover acetonarm waardoor je splijting en uitdroging van de nagel voorkomt.
Wil je SoftShades of een Neutral verwijderen, gebruik dan de acetonarme Aloë Vera Nagellakremover. De remover heeft een aangename geur en een zeer snelle werking. Ook deze remover is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als kunstnagels.

Corrector Pen Correct & Clean Up

Je bent bijna klaar met je nagels, maar schiet vervolgens bij de laatste nagel uit.. baalmomentje! Wees gerust, want OPI’s Nagellak Corrector Pen Correct & Clean Up corrigeert deze nagellakfoutjes in no time! De corrector pen heeft een extra stiftje, zodat je er een voor donkere en een voor lichte kleuren kunt gebruiken.

Verzorg je nagelriemen

Verzorg je nagelriemen met de OPI Avoplex Cuticle Oil to Go (gel) of de Avoplex Replenishing Oil en houd ze zacht, gezond en soepel. Beide producten verzorgen en voeden de nagelriemen met o.a. vitamine E, druivenpitolie en avocado extracten. Deze producten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden op de teennagels.
De Cuticle Oil to Go variant is ideaal voor op reis of in de tas.

Handigheidjes

Mocht het voorkomen dat je nagellak is ingedikt dan heeft OPI de oplossing:

Nagellakverdunner:
Dit unieke product maakt de nagellak weer bruikbaar zonder verlies van kwaliteit en glans. Voeg ongeveer 6 druppels toe, schud en je nagellak is weer klaar voor gebruik.

Ben je ook altijd zo ongeduldig na het aanbrengen van je nagellak?

Om het drogingsproces te versnellen heeft OPI DripDry sneldroogdruppels ontwikkeld. 60 seconden na het aanbrengen van je favoriete OPI Top Coat, brenge je per nagel 1 à 2 druppels DripDry bij de nagelriem aan (bij hoge temperaturen mogen dit best 3 à 4 druppels zijn). Laat dit uitvloeien richting de vingertop.
De nagellak voelt na 60 seconden droog aan en is volledig uitgehard binnen 5-10 minuten! DripDry is bovendien uniek omdat het je nagelriemen verzorgt met Jojoba olie en vitamine E.

Schoon & fris

Uiteraard wil je dat je verzorgde handen schoon en fris zijn. Hiervoor gebruik je de Swiss Guard Handgel; een product dat niet mag ontbreken! Swiss Guard is een antibacteriële gel, welke 99% van de bacteriën en ziektekiemen op de handen verwijdert, zonder gebruik van water. Daarnaast ruikt het aangenaam en voelt het verkoelend aan.

Vijlen Vreselijk die haakjes aan je nagels! Vijl je nagels in de gewenste lengte en vorm met de OPI Crystal File. De Crystal File heeft een ultrafijn oppervlak van 240 grit, op een speciale manier in het glas geëtst, zodat je nagels niet beschadigen.
Superhoogglans met de OPI Brilliance File! Deze vijl zorgt maar liefst 2 weken voor een prachtige glans. Door het zeer fijne oppervlak kun je de groene kant van deze vijl elke 3 weken gebruiken, zonder dat je nagels daar dunner van worden. De witte kant mag je naar behoefte gebruiken.

LET OP; Breng handcrème en nagelriemolie pas aan na gebruik van de Brilliance File. Zo voorkom je dat het oppervlak van de vijl wordt aangetast en kun je hem optimaal blijven gebruiken.

VERKOOPINFORMATIE

OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: var uri = ‘http://track.webgains.com/link.html?wglinkid=196357&wgcampaignid=141063&js=1&nw=1’; document.write(‘‘);

Over de schrijver
Lillian Nelissen
Door

Lillian Nelissen

op 07 Mar 2013

Eerdere reactie: Handig artikel, direct toegevoegd aan mijn bladwijzers! Anne 31.07.2012

Reactie plaatsen