Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
1

Wat voor nagels heeft u?

1 min
1

Deel I Hand- en nagelverzorging2Als u uw nagels op de goede manier worden verzorgd d.w.z. als u de juiste nagelvijl en andere nagelproducten gebruikt wordt de nagelconditie beter met als gevolg dat de nagels zelf ook mooier worden.

Om te weten te komen welke producten u voor uw nagels het beste kunt gebruiken worden kunt u de onderstaande vragen beantwoorden waarna u een advies krijgt welke producten u  voor uw nagels het beste zou kunnen gebruiken.

Dit zijn de vragen

  1. Scheuren en splijten uw nagels snel? Ja/Nee* 
  2. Breken uw nagels heel snel? Ja/Nee*
  3. Splijten uw nagels als u iets aanraakt wat hard is? *Ja/Nee
  4. Zijn uw nagels slap/dun of buigen de nagelpunten snel om?Ja/Nee* 
  5. Is het nageloppervlak ruw en dof en/ of geribbeld? Ja/Nee* 
  6. Zijn de nagelriemen droog en/of scheuren ze vlug in? Ja/Nee* 
  7. Is u nagellak er heel vlug af? Ja/Nee* 

Wat kunt u doen met de uitslag?

Als u alle vragen met NEE heeft kunnen beantwoorden:

Bent u in het gelukkige bezit van perfecte nagels. Maar om ze ook in een zo goed mogelijke conditie te houden heeft u naast een professionele nagelvijl ook een glansvijl nodig

Heeft u vrijwel alle vragen met JA beantwoord:
Dan heeft u brokkelige en droge nagels. U moet er voor zorgen dat u uw nagels en nagelriemen extra verzorgt het liefst  met producten die het nagelbed zachter maken.
Gebruik daarvoor een speciale vijl met een bijzonder fijne structuur. Masseer de nagelriemen met nagelolie. Daardoor wordt extra vocht toegediend aan de nagelriemen. Voor een snelle verzorging tussendoor zijn speciale nagelstiften in de vakhandel verkrijgbaar.

Heeft u de vragen overwegend met NEE beantwoord:
Dan zijn uw nagels zacht en dun. Ze moeten met de juiste verzorgingsproducten harder gemaakt worden waardoor ze steviger worden.
Bij dit soort nagels is het juist heel belangrijk dat u ze op de juiste  manier korter maakt. Gebruik hiervoor uitsluitend een glasvijl met een hele fijne structuur.
Verder is een extra tip moet u voor dit soort nagels producten gebruiken waaraan Biotine is toegevoegd.
Tegenwoordig bestaan er van verschillende merken ook zgn. nailhardeners die als nagellak is op te brengen en die de nagel harder maakt.

 

Reacties
Categorieën