Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
1

Tips om snel uw nagellak op te brengen en te laten drogen

2 min
1

Tips om snel uw nagellak op te brengen en te laten drogenPerfect gelakte nagels maken uw outfit helemaal af en zien er fantastisch uit. Vooral in deze donkere dagen zijn donkere en krachtig gekleurde nagels heel trendy. Maar jammer genoeg zijn er al gauw een paar kasjes of stukjes nagellak die afbreken. Dan is alle moeite vergeefs geweest.

Hieronder kunt u wat tips vinden die u zeker van dienst kunnen zijn bij het goed  opbrengen en snel laten drogen van uw nagellak.

Zo krijgt u een fantastisch resultaat:

Tip 1

U kunt het beste uw nagels voor het lakken glad maken. Want door een gladde nagelplaat blijft de nagellak kunt u de lak beter en gelijkmatiger opbrengen en blijft het beter zitten.

Tip 2

Kijk voor het lakken eens goed naar de nagellak. Want als deze dik geworden is duurt het veel langer voordat de lak droog is en bovendien kunt u hem niet goed verdelen.
Er is in de vakhandel nagellak verdunner te koop. Schaf hiervan eens een flesje aan en doe twee druppeltjes bij uw dikke nagellak. Goed schudden en de consistentie van de lak is weer prachtig vloeibaar. Wist u trouwens dat als u uw nagellak bewaart in de koelkast deze langer houdbaar blijft en ook dunner van samenstelling zodat u niet zo gauw naar de nagellak verdunner hoeft toe te grijpen.

Tip 3

Heeft u het eerste laagje aangebracht laat dit dan eerst helemaal droog worden voordat u de tweede laag aanbrengt. Iedere laag heeft minstens 10 tot 15 minuten nodig voor hij helemaal droog is.

Tip 4

Breng tot slot over de gekleurde lak een laagje sneldrogende topcoat. Deze zorgt ervoor dat de nagellak mooi van kleur blijft en er niet zo snel wat lak afbladdert.

Tip 5

Om er voor te zorgen dat de nagellak nog sneller droogt kunt u er het beste een laagje zgn. nailbuilding gel over heen aanbrengen. Dit verkort de droogtijd aanzienlijk.

Tip 6

Als u voor het lakken heel weinig tijd beschikbaar heeft kunt u het beste ook een zgn. sneldrogende nagellak opbrengen. Deze laksoorten hebben per laagje maar zo’n 50 seconden nodig om te drogen. In de vakhandel zijn verschillende goede merken te koop bovendien heeft dit soort lak ook een mooie glans.

Tip 7

Heeft u bijv. een bijzondere gebeurtenis in het vooruitzicht kunt u het beste uw nagels zelf een dag tevoren polieren en mooi in model vijlen en daarna naast de basecoat (ter bescherming van uw nagelplaat) opbrengen en de eerste laag van uw nagellak. Op de feestelijke dag zelf brengt u, uiteraard ruim op tijd, de tweede laag op, laat goed uitharden, daarna de topcoat en de eventuele nailbuilding gel of olie.

Tips om snel uw nagellak op te brengen en te laten drogen 2Tip 8

U kunt voor de komende feestdagen allerlei trendy kleuren nagellak op doen. Het mooiste is natuurlijk als deze overeenstemmen met uw kleding en/of make-up.

Heel feestelijk zijn de zilveren en gouden tinten nagellak. Sommige merken hebben ook nog schittertjes die bij kunstlicht of bij kaarslicht heel mooi glanzen? Wat willen we nog meer?

Veel succes !

Reacties
Categorieën