Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

KLEUR JE ZOMER

1 min
0

Bijna zomer! Colour blocking is dé trend van dit seizoen: vrolijke kleuren vind je terug in kleding, accessoires, make-up én nagellak.

Er is een lijn met zomerproducten waarmee jij on trend voor de dag kunt komen. Op het terras, strand en op vakantie.

Mix en Match

Het combineren van verschillende kleuren is de trend van dit seizoen. Een hammam handdoek voor aan het zwembad, knallende topjes voor op het terras en een trendy clutch voor een strandfeestje. Echte must-haves zijn het click horloge, de gekleurde zonnebril en Limited Edition zonnespray à 75 ml.

Alle kleuren van de regenboog

Gekleurde nagels mogen natuurlijk niet ontbreken bij die colour blocking look. Er zijn meer dan 300 verschillende kleuren nagellak verkrijgbaar. Van het eigen merk tot het Amerikaanse salonmerk Essie, dus experimenteer er op los! Door het brede aflopende kwastje en de professionele formule is de nagellak makkelijk aan te brengen, dekt hij goed en droogt hij snel. Elk seizoen wordt er een collectie gelanceerd die gebaseerd is op de laatste kleurtrends.

Beautytip: Om zo lang mogelijk te genieten van je mooi gelakte nagels, is het aan te raden om een basecoat te gebruiken. Dit laagje voorkomt dat de kleur van je lak in je nagels trekt. Bovendien zorgt de basecoat ervoor dat de nagellak beter aan je nagel hecht,
zodat het kleurtje langer blijft zitten. Gebruik als finishing touch een topcoat, zodat je net gelakte nagels niet beschadigen!

Reacties
Categorieën