Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Durf & doe ROOD.

1 min
0

Rode lippen, rode nagels, ROOD is in de mode. De aandacht gaat uit naar een nieuw product: LIP & Cheek.  Aanbregen op lippen en wangen en uitwrijven met je vingertoppen. Echt een knaller, voor haar maar ook heel handig voor hem als hij ’n gezond kleurtje wil hebben.

Durf & doe rood

Knalrode lippen, blosjes of vlammende nagels? Dit najaar kleurt de mode rood. Durf & doe rood met de top 3 make-up producten die Etos voor je heeft samengesteld, waaronder de Limited Edition Lip&Cheek, die vanaf 19 september verkrijgbaar is. De Lip&Cheek is een lippenstift en blush in één. Met het handige kwastje breng je de rode gloed aan op je lippen en wangen. Wrijf het met je vingertoppen uit om zelf de gewenste kleur te bepalen. Gegarandeerd schitterende lippen en gezonde rode blosjes!

Zeg het met rood

Naast de Lip&Cheek heeft Etos nog twee andere producten in de make-up top 3. Voor verleidelijke lippen gebruik je Max Factor Colour Elixir lippenstift. Als  finishing touch lak je je nagels met Long Lasting nagellak, zodat je zo lang mogelijk van je rode nagels kunt genieten.

Heb lef!

Durf je meer, combineer dan rood met kobalt, oker en aubergine. Hoeveel lef heb jij het aankomende seizoen?

 

 

 

Reacties
Categorieën