Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
1

Tips om weer snel, op en top verzorgt, van de zomer te genieten

2 min
1

Zodra we de zon weer zien krijgen we ook weer zin in een nieuwe look. Wat past hierbij? Hieronder volgen een aantal geraffineerde trends en tips die uw uiterlijk in een oogwenk weer wat opvrolijken.

Breng hightlights aan

Blonde lokjes maken uw haar levendig en brengen contouren aan. Voor een natuurlijke look zijn een paar zonnige plukjes rondom het gezicht al genoeg. En die kunt u er makkelijk zelf imaken met de producten die hiervoor van verschillende merken in de handel zijn.
Een paardenstaart is natuurlijk wel een makkelijk kapsel dit kunt u ook eens veranderen doordat u een flinke pluk van uw haren rondom het elastiekje wikkelt en met een paar schuifspeldjes, natuurlijk zo onzichtbaar mogelijk, vastzet.

Heeft u eens een dag dat uw haar niet goed zit?

Doe uw haar dan eens heel handig op een knotje bovenop het hoofd. Daardoor houdt u de haren in toom.
Snelle tip:
Breng voor het wassen en in vorm brengen van het haar eens een haarkuur op waardoor droog en springerig haar weer verzorgt wordt en u geen “hoofdpijn”meer bezorgt.

Doe eens een leuke haarversiering in uw haar

Koop eens een leuke haarband daardoor krijgt uw kapsel een modieus tintje.

Hoe blijft het haar langer goed zitten?

Om te zorgen dat het kapsel ook lang houdt kunt u de haren het beste föhnen met een ronde borstel en dan licht touperen op de kruin.

Hoe krijgt u krul in uw haar?

Krullen zijn trendy en ook als u glad haar heeft kunt u die maken. Om een zo natuurlijk mogelijke krul te krijgen kunt u het beste brede haarstrengen tot op oorhoogte om een krultang wikkelen en nadat het haar goed is afgekoeld de krullen wat op zijn plaats brengen.
Tip:
Zorg ervoor dat uw de krultang niet te heet gebruikt. Om uw haar extra te beschermen kunt u het beste een zgn. hittebestendige spray opbrengen voor u met het krullen begint.

Slimme combinaties:

Crèmes  die veel vochtigheidsfactoren aan de gevoelige huid rondom de ogen geven zijn ook heel goed in te zetten tegen droge lippen.

Voor snelle prachtige lippen om te zoenen:

Smeer uw lippen, voor het opmaken dik in met oogcrème. Laat het even een minuutje of 5 intrekken en haal daarna de crème die nog niet in de huid getrokken is er met een tissue af!

Reacties
Categorieën