Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Oud en nieuw Party Special!

2 min
0

2014 staat voor de deur! En of je oud en nieuw nu groots en uitbundig viert in de stad met je beste vriendinnen of juist lekker thuis met je familie en een grote schaal oliebollen: op de allerlaatste avond van 2013 draag je natuurlijk een feestelijke party outfit!

Ik zal je een paar tips meegeven, zodat je straks in een fabulous outfit het nieuwe jaar kunt inluiden.

Kleding Tip 1

Als je een kledingstuk draagt met pailletten, probeer dan de rest van je outfit vrij simpel te houden. De pailletten zorgen namelijk al voor genoeg “bling”. Ik zou gaan voor een fijn jasseronkettinkje en subtiele oorknopjes. Alles wat groter en grover is, zou alleen maar afbreuk doen aan je feestelijke outfit, en dat is zonde!

Kleding Tip 2

Maar draag je een chique little black dress, dan mag je juist knallen met je accessoires! Draag bijvoorbeeld high heels met gouden accenten en daarbij opvallende oorbellen en een gave clutch.

Sieraden Tip

Welke outfit je ook draagt, houdt ook deze regel goed in je achterhoofd: kies voor opvallende oorbellen óf een gave statement necklace. Beide is echt teveel van het goede. Maar welke van de twee je ook kiest, combineer het wél met een flinke rij armbanden aan je pols. Het blijft tenslotte oud en nieuw!    

Make-Up Tip

De of/of en niet en/en regel geldt ook voor je make-up: ga je voor smokey eyes met glitters, houdt je lippen dan rustig. Maar kies je voor een subtiele oogschaduw, dan mag je (nee, moet!) je zeker losgaan met felrode lippenstift!

Ik heb hieronder alvast enkele key pieces voor je verzameld. Kies één, maximaal twee items uit deze lijst, dit is de basis waarmee je gaat werken. Om deze items “bouw” je je party outfit verder uit met subtiele accessoires. Als je twijfelt of een accessoire too much is, dan is dat het waarschijnlijk ook.

oud en nieuw modemusthaves

l

l

l

l

modemusthaves.com

oud en nieuw schoenen nelly

nelly.com

oud en nieuw oorbellen rendezvous

 rendezvousofstyle.nl

oud en nieuw zalando

zalando.nl

En verder: have fun! Geniet van oudejaarsavond, straal zelfvertrouwen uit (dat is je allerbeste accessoire!) en tot in 2014!

 

Wat trek jij aan met oud en nieuw?

03. Banner Dames Schoenenkast 728 x 90

Reacties
Categorieën