Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

4 Tips voor dames die zich goed willen kleden met een maatje meer

2 min
0

1. Rimpels zijn fijn!

In de kleding zien we regelmatig plooien. Dit om eventuele vervelende zones op een speelse manier  te kunnen camoufleren. Hieronder zien we twee voorbeelden hoe plooien te gebruiken om de buikzone op een gemakkelijke manier weg te werken. In beide gevallen zien we ook dat het ruim over de broekriem valt. Nog een slim trucje om het geheel een langere uitstraling te geven.

maatje meer 2 maatje meer 1l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

2. Bedrukte pantalons

Het voorjaar is begonnen en daar horen vrolijke kleuren bij! Ook in de pantalons zien we veel print terug komen. Om te voorkomen dat het te druk overkomt kun je dit goed combineren met een egaal bovenstuk. Het zijn dit seizoen echte must-haves om je kleding een vrolijke uitstraling te geven. Ook zien we de geprinte broeken  veel in 7/8 lengte waardoor het extra zomers lijkt.

maatje meer 4maatje meer 3l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

3. Liever een maatje groter…

Afgelopen Fashion week in Amsterdam werden er voor het eerst plus size modellen ingezet. Dat is goed nieuws!  Kijk voor een leuk artikel hierover op: http://wondervol.nl/primeur-plus-modellen-op-de-catwalk-van-de-amsterdam-fashion-week/

We zien ook steeds vaker fabrikanten die een groter maatbereik hanteren. Waar je eerder vaak ‘speiale grote maten’ merken had, komen er steeds meer merken die  zowel ‘grote’ als ‘kleine’ maten produceren.

De gemiddelde maat van de Nederlandse vrouw is maat 44  dus we hebben nog wel wat stappen te maken maar toch is het een kleine stap ik de goede richting.

4. Zie je jezelf in de spiegel? Of een modevlaag?

Bekijk jezelf eens goed in de spiegel. Past wat je nu aan hebt goed bij je, bij je leeftijd, bij je lichaam, bij je haar, bij je persoonlijkheid, bij je leefstijl? Is het geschikt voor je? Kijk kritisch naar wat je koopt en laat je niet zomaar iets aanpraten. Goede basisstukken zijn een must en ik adviseer dan ook hier in te investeren. Dit kun je dan combineren met leuke modeitems zoals een sjaal, tas of jasje.

Wat is jouw camouflage truc?

03. Banner Dames Schoenenkast 728 x 90

Reacties
Categorieën