Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

5 Rare winter trends die het proberen waard zijn

2 min
0

Waarschijnlijk heb je de maanden januari en februari genoeg winter trends gespot in fashion magazines of op de catwalk die je totaal niet aanspraken of die niet makkelijk te combineren zijn. Toch zijn wij voor jullie op zoek gegaan en hebben manieren gevonden om deze trends een stuk leuker en meer draagbaar te maken! Zie hieronder 5 rare winter trends die wel het proberen waard zijn:

1. Creeper loafers

rare wintertrends 2

Deze creeper loafers hebben een plateau die hoog genoeg is zodat ze bijna voor hakken door zouden kunnen gaan. Toch kunnen deze schoenen modern en volwassen zijn als je aandacht besteedt aan je outfit silhouet. De sleutel is dat je ervoor moet zorgen dat je je enkels showt. Dit kun je doen met een ‘cheeky sweater’ en een enkelbroek. Maak je look af met een classy bril en een tas met print. Op deze manier voelt het alsof je echt op hakken loopt met de creeper loafers!

2. De halter jurk

rare winter trends 3

Waarschijnlijk had je niet kunnen denken dat deze halterjurk ooit nog in de mode zou komen. Toch is hij deze winter weer terug van weggeweest. Om je look moderner te maken met deze jurk, stijl je het geheel af met de populaire Chelsea laarsjes. Grote oorbellen, zoals oorbellen met veertjes eraan, staan hier erg mooi bij. Als jas kies je voor een neutrale cocon jas.

3. De sportieve jersey top

rare wintertrends 4

In een sportieve jersey top zul je al snel het gevoel krijgen dat je er te stoer uitziet, maar als je sneakers en een jeans vermijdt maak je het geheel al een stuk vrouwelijker. Ga bijvoorbeeld voor een balrok, hoge stiletto’s en een cropped biker jacket en je zult merken dat het ‘stoere gevoel’ verdwenen is. Voor de finishing touch kun je de look afmaken met sierlijke accessoires.

4. De enkelbroek

rare winter trends 5

Hoe vermijd je ‘het lompe gevoel’ wat je kunt krijgen van de enkelbroek? Dit doe je door de rest van je outfit te combineren met oversized, ladylike kledingstukken, zoals een witte top met borduursels en een wijde colbert jas. Stijl je look af met schattige lakschoentjes en een paar grote opvallende oorbellen.

5. Lange coltruien

rare winter trends 6

Elk jaar zie je ze weer terugkomen: de coltruien. Maar hoe combineer je deze trui zonder dat je je er claustrofobisch in voelt? Creëer laagjes door er een dun jurkje over aan te trekken en maak je look af met lage laarsjes en een satchel tas. Op deze manier zul je je een stuk chiquer voelen!

Heb jij 1 van deze rare wintertrends al gedragen?

03. Banner Dames Schoenenkast 728 x 90

Reacties
Categorieën