Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Trend Alert: kleur indigo

1 min
0

Sommigen denken dat de “echte” winter nog moet komen. Maar als het aan mij ligt, slaan we die lekker over. Op naar de lente! De eerste lente/zomer items liggen in de (virtuele) schappen en dus wordt het hoog tijd om alvast één van de modetrends uit te lichten.

De kleur blauw was afgelopen zomer al een flinke trend. Met name de kleuren uit de zee (azuurblauw, gecombineerd met zeegroen en parelwit) zag je veel terug in het modebeeld. Ook deze zomer kun je niet om blauw heen en dan in het bijzonder de kleur indigo. Dit diepe, mysterieuze blauw wordt deze zomer gecombineerd met prints en patronen uit allerlei werelddelen zoals tie-dye, ombre en ikat.

kleur indigo print

Het diepe indigo combineert perfect met het lichtere jeansblauw en het frisse aqua blauw.

Draag bijvoorbeeld een jurkje met ikatprint in indigo/jeansblauw en match daarbij een lekker grove aquablauwe statement ketting en bijpassende armcandy.

indigo kleuren combineren

Het is een spannende, lekker stoere trend. Ben je niet zo’n blauwfan? Gebruik het dan als accentkleur in bijvoorbeeld je sjaal of armband en houd de rest van je outfit basic wit voor een meer zakelijke look. Casual, chic of stoer: indigo it is!kleur indigo sieraden

Wat vind jij van deze trend?

Reacties
Categorieën