Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Valentijn cadeau ideeën

2 min
0

De dag van de liefde komt er weer aan: ‘Valentijnsdag’. Een dag vol verrassingen en cadeautjes, altijd leuk om te krijgen. En natuurlijk ook om te geven, maar wat geef je  nu cadeau? Dit is altijd een dilemma, ga je voor iets simpels, creatiefs, persoonlijks, origineels…We hebben een lijst opgesteld van de meest voor de hand liggende tot de meest originele cadeautips:

1. De valentijnskaart

Je kunt voor de originele versie gaan, het schrijven van een Valentijnskaart. Per post versturen of anoniem in z’n brievenbus. En je kunt ook voor de gemakkelijke weg gaan, en via internet een valentijnskaart uitzoeken. Voeg aan de kaart je eigen romantische valentijnsboodschap toe en verras je Valentijn met een romantische valentijnskaart.

2. Chocotelegram

Wil je graag een ‘zoete’ boodschap voor je vriendje achterlaten? Dat kan via Valentijngifts.nl, hier kun je op een chocolade telegram precies je valentijnsboodschap verwoorden.

valentijn cadeau idee 1  l

l

l

l

l

l

l

l

 

l

3. Koken

Probeer zijn lievelingskostje te bereiden, of kook romantisch samen. Altijd goed!

4. Uit eten op Valentijnsdag

Uit eten voor de helft, het kan! Bekijk de restaurant aanbiedingen romantische ideeën en win mooie prijzen.

5. Parfum voor mannen

Een stoer en romantisch geurtje doet het altijd goed bij de mannen. Het is wel handig dat je weet welke geur je vriendje ongeveer lekker vindt. Niet dat je voor een sterke geur gaat, terwijl hij meer van de subtiele geurtjes houdt. Als je nu precies weet welke geur je wilt kopen, kun je dit ook handig via internet bestellen.

 

6. Kussenovertrek Angel & Devil

Aan welke kant slaapt hij? Door middel van dit dekbedovertrek is het duidelijk wie aan welke kant van het bed slaapt.

7. Dagje weg of avondje uit

Op vakantie veilingen kun je voor een leuke prijs een dagje uit of een avondje uit winnen. Bekijk hier alle aanbiedingen, speciaal voor Valentijn.

Een filmpje kijken is altijd leuk, met wat lekkers op de bank of in bed. Je kunt er ook voor kiezen naar de bioscoop te gaan.

8. Muismat met foto

Je kunt ook voor een bruikbaar cadeau kiezen, de muismat met een leuke foto van jezelf. Wil je nog graag een romantische tekst aan deze muismat toevoegen dan kan dat gewoon. Ook dit kun je weer via internet bestellen.

9. Persoonlijke kalender

Mocht je nog steeds in een creatieve bui zijn, dan kun je ervoor kiezen een kalender samen te stellen met zelfgemaakte foto’s. Je kunt er een romantische jaarkalender of verjaardagskalender van maken.

 

10. Avondvaart door Amsterdam

Ben je nu heel romantisch aangelegd, dan kun je ervoor kiezen een romantische avondvaart door de grachten van Amsterdam te doen. Heb je nu wat meer te besteden, dan kan je er ook nog voor kiezen op de boot tedineren.

Is dit niet genoeg, neem dan een kijkje op Bestelkado.nl. Hier vind je allerlei cadeautjes geschikt voor jongens en mannen!

11. Cadeaubon voor een heerlijke gezichtsbehandeling

Even een momentje voor jezelf. Dat is wat velen willen, dan is het natuurlijk heerlijk om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Bestel hier je cadeaubon.

 

 

 

Reacties
Categorieën