Geen categorie
Geen categorie
06/25/2014
1 min
0

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan...

06/25/2014
1 min
0

Ik denk dat elke vrouw zich wel herkent in het lied van Herman van Veen. Deadlines op het werk die we moeten halen, kinderen die naar school, de opvang of de sportclub moeten, een sociaal leven wat onderhouden moet worden en een lieve vriend die ook nog om aandacht vraagt.

Natuurlijk allemaal super leuke dingen die we voor geen goud willen missen, maar hierdoor komen we wel eens in tijdnood. Waarom zitten er geen 25 uur in een dag? En wanneer moeten we onze haren dan wassen?…

Droogshampoo
Daar is gelukkig een oplossing voor! Droogshampoo geeft je een frisse look zonder water te gebruiken. Binnen enkele minuten ziet je vet en futloos haar er weer schoon uit met veel volume. Ook zorgt de het er voor dat je haar weer heerlijke fris ruikt. De droogshampoo is geschikt voor elk haartype en gemakkelijk te gebruiken.

Ook is er droogshampoo voor gekleurd haar op de markt. Deze laten geen witte waas achter en kan dankzij het vleugje kleur dat het bevat ook je uitgroei perfect verbergen.

Gebruik
Droogshampoo is erg gemakkelijk te gebruiken en geeft zeer snel resultaat.
• Schud de spuitbus goed voor gebruik.
• Til je plukken haar op om zo dicht mogelijk bij de haarwortels te spuiten.
• Houd de spuitkop op 30 cm afstand van je haar en spray op de wortels.
• Masseer de droogshampoo met je vingertoppen in je haar om volume te creëren.
• Breng vervolgens je haar in model zoals je gewend bent.
• Klaar!

Droogshampoo kan de “echte shampoo” niet vervangen, maar is een perfecte oplossing voor schoon en fris haar voor de vrouw on-the-go!!!

Gebruik jij weleens droogshampoo?

 

Reacties
Categorieën