Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Mannen willen er aan het stand of zwembad ook wel cool bijlopen!

2 min
0

Met de vakantie voor de deur wil de heer des huizes er in het zwembad of aan het strand ook wel cool bijlopen. Er is op dit gebied nogal wat variatie in modellen, kleuren enz.

Inleiding

De vakantie staat voor velen weer voor de deur en ook diegenen die thuis blijven hopen toch nog lekker even van een, liefst zonnige, vakantie te kunnen genieten èn als het lot ons goed gezind is, is de zon natuurlijk de kers op de (vakantie) taart!
Maar ook als de zon niet schijnt is er veel Ultra Violet licht en moeten we ons hiertegen in de buitenlucht goed beschermen. Dat geld voor volwassenen maar zeker voor kinderen.
En wat dat vakantie gevoel nog versterkt is dat we er, ook qua kleding, ongedwongen en casual bij kunnen lopen zowel op de camping als in de eigen tuin en uiteraard ook aan het zwembad of aan zee.

Hier bent op de juiste plaats om op uw gemak een mooie of gezellige zwemoutfit uit te zoeken?

Bij Zalando kunnen we voor het hele gezin een handige casual outfit vinden, van schoenen en sokken tot makkelijk zittende lange broeken, T-shirts, herenshirts, hemden enfin te kust en te keur. Maar ook als we willen zwemmen heeft dit merk voor groot en klein wel iets dat bij u  in de smaak zal vallen. De Zalando herencollectie zwemkleding is behoorlijk uitgebreid. Wat dit seizoen opvalt zijn de opvallende patronen en de kleurige stoffen. Effen, ruiten, bloemen, felle kleuren, donkere kleuren. Eigenlijk kan het nu echt allemaal.
Het is daarom aan te raden om eens heerlijk in uw luie stoel online de aangeboden (zwem) kleding te bekijken.

U zult vast wel een keuze kunnen maken uit het zeer uitgebreide aanbod. Ook de verscheidenheid in modellen bieden veel variatie.

De trendy zwemkleding voor heren varieert van klassieke korte zwembroek tot zwemshorts in allerlei lengtes. Van boven de knie tot onder de knie het kan/mag allemaal. Het enige dat telt dat u zich op uw gemak voelt.
Vergeet echter niet, voordat u wilt gaan bestellen even naar de matentabel te gaan en even te meten zodat u er zeker van kunt zijn ook de goede maat te bestellen. Ruilen kan altijd natuurlijk maar het is zo wie zo veel gemakkelijker als het kledingstuk van uw keuze gelijk helemaal naar wens is.

 

 

 

001. Basics on Sale 728x90

 

Reacties
Categorieën