Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
0

Minstens een maatje slanker en dat zonder dieet !

3 min
0

Wilt u er liefst ook zo slank mogelijk uitzien? Dat kunt u meteen bewerkstelligen zonder een dieet of een chirurgische ingreep! In dit artikel laten we u zien hoe u dat kunt bereiken met…….jawel,  het juiste ondergoed!

Inleiding

Hoe doen ze dat toch, de film- en TV sterren? Ze verschijnen op tijd op de rode loper voor het  bijwonen van een première of een prijsuitreiking. En ze zien er dan rank en slank uit en het lijkt wel of ze geen grammetje vet teveel op hun botten hebben. Is dat altijd te danken aan een rigoureus dieet? Waarschijnlijk niet. Vaak hebben ze geheime wondermiddelen tot hun beschikking die ze maar uit de kast hoeven te halen. Maar zo’n wondermiddelen zijn dat helemaal want het is bij velen van hen alleen de:

Corrigerende lingerie!

Alle hier genoemde producten kunt u hier vinden.

Gelukkig hoeven wij, vrouwen van deze moderne tijd, niet meer naar een soort harnas te grijpen zoals onze overgrootmoeders of soms zelfs nog oma’s  om slanker te lijken. Maar een slank makende slip of panty, een (figuur) corrigerende body of onderbroek, gemaakt van  bijzonder elastisch materiaal en met figuurcorrigerende snit  zorgen ervoor dat wij weer een wat perfecter silhouet aan de buitenwereld kunnen laten zien. Daardoor is dit speciale ondergoed heel geschikt om onder moderne, vaak strakke kledingstukken, te dragen.

Verschillende soorten ondermode met verschillend adequaat  effect:

Deze bijzondere maar wel aangepaste ondermode laat uw rolletjes en kwabben verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Het ziet er niet erg sexy uit, maar we kunnen er vaak niet omheen, een pantyslip tot de taille. Deze laat het buikje eenvoudig verdwijnen.

Er zijn zelfs slips die ook nog mooie strakke billen te voorschijn toveren doordat ze de billen een beetje optillen. Met dit soort broek (push up broek) kunt u zelfs uw oude spijkerbroek weer uit de kast halen, want, door het dragen van deze broek, scheelt het wel een à twee kledingmaten.

Wilt u weer uw strakke jurkje eens aan naar een feestje of dinertje? Dat gaat weer vlot met een slank makende jurk die ervoor zorgt dat ook na het dinertje u geen dikker buikje zult krijgen. Gelijktijdig zorgt dit ervoor dat u een slank silhouet heeft en ook, en dat is een prettige bijkomstigheid, ieder vetrolletje niet meer zichtbaar is. Daardoor kunt u zonder uw buik krampachtig in te trekken lekker van uw uitje genieten. En ook met smaak uw tweede gang in het dinertje lekker laten smaken !

We moeten het ruiterlijk toegeven; omdat dit soort ondergoed gemaakt wordt zonder kant en leuke details ziet deze ondermode er zelden echt sexy uit. Maar, bent u het niet met mij eens: Liever sexy aan de buitenkant dan onder uw kleren toch? En een beetje smokkelen op deze manier is toch wel toegestaan of niet soms?

Er bestaat ook verschillende modellen anti-cellulite slipjes en ook versterkende beha’s op de markt, elk verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De nieuwkomers verstevigen niet alleen de huid gedurende de hele dag, maar zorgen ook voor een perfecte hydratatie. Fantastisch om uw cellulitis in de greep te houden!

Zie hiervoor ook het artikel over cellulitis.

Andere leuke en/of makkelijke hebbedingetjes!

Verder zijn er nog allerlei andere leuke en makkelijke artikelen op het gebied van ondermode te koop.

Wat denkt u bijvoorbeeld van deze comfortabele BH bandjes die ervoor zorgen dat uw BH bandjes heerlijk op hun plaats blijven zitten?

Of een BH verlenging die zorgt dat uw iets te nauwe BH weer wat comfortabeler blijft zitten.

En wat dacht u van de schoudervullingen. We zien namelijk in de damesmode een revival van de jaren tachtig. Daarmee komen schoudervullingen weer terug van weggeweest.  Flinke schouders zijn weer in.

De Magic schoudervullingen zijn gemaakt van een duurzame foam. Deze zorgt ervoor dat de vullingen perfect op hun plaats blijven. De vullingen zijn bovendien voorzien van een flapje aan de onderkant zodat deze makkelijkonder de BH bandjes geschoven kunnen worden wat natuurlijk mede zorg draagt voor een extra draagcomfort.

Ook zijn er legio producten die uw boezem wat meer volume kunnen geven !

Reacties
Categorieën