Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
1

Derma-roller

1 min
1

Slanker aan het zomerseizoen beginnen zonder dieet?? Lypossage behandelingen kunnen daar voor zorgen! Hoe? U leest het in dit artikel.

Lypossage massage – manuele bindweefselmassage

Dit is een manuele bindweefselmassage ontwikkeld door Charles Witsie uit Amerika.
De intensieve handgrepen van de massage hebben een directe invloed op het bindweefsel en het stofwisselingsproces, de lymfe en bloedcirculatie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. De behandelingen worden gegeven in kuurvorm. De doorbloeding wordt bevorderd, de afvalstoffen verdwijnen, het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel wordt minder waardoor de meesten van ons zo bekende Cellulite (zgn. sinaasappelhuid) verdwijnt. Met deze massage wordt het beste resultaat behaald op de bovenbenen, buik, billen, heupen, rug en bovenarmen. Het vetweefsel kan hier het best aangepakt worden met snel waarneembaar resultaat.
Lypossage is de meest veilige massagetechniek voor het lichaam. leder gezond persoon kan deze massage zonder risico ondergaan. Wilt u over dit onderwerp nog meer te weten komen klik dan op de onderstaande link:

Rol uw huid gezond met de DERMA-ROLLER

De MTS Derma Micro Roller is nu al verkozen tot hét beautyproduct van 2012 en wordt onder andere gebruikt door celebrities zoals: Angelina Jolie, Daphne Deckers, Brad Pitt, Madonna en vele anderen. Tevens is deze roller al veel besproken in Beauty Magazines en in diverse televisie- en radioprogramma’s in de hele wereld. De MTS Derma Micro Roller is tevens een anti-aging product.

Laat u niet verleiden tot allerlei aanbiedingen op bijv. internet met Dermarollers die langere naaldjes hebben dan 0,2 mm. Onderzoeken hebben uitgewezen dat langere naaldjes voor gebruik thuis zeker geen betere resultaten geven. 

Bekijk hier alles over de dermaroller.

mtsderma micro roller

Reacties
Categorieën