Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
4 min
1

Met de BDR methode voelt en ziet u direct zelf het verschil

4 min
1

Beauty Defect Repair een nieuwe baanbrekende innovatie op het gebied van huidverbeterende behandelingen voor de consument en professional

Inleiding

Op geen enkel gebied staat de tijd stil en vanzelfsprekend ook niet op het gebied van ontwikkelingen, behandelingen en producten die er voor kunnen zorgen dat onze huid er zo goed mogelijk uit blijft zien.
BDR legt zich in het bijzonder toe op het echt behandelen van de huidstructuur en huidveroudering onder controle te houden.
Daardoor is dit concept dan ook bedoeld voor ieder huidtype, elke huidconditie maar óók ieder huidprobleem. Steeds minder mensen gaan over tot cosmetische operaties zoals facelifts. Waarom zou je ook als je op een veel makkelijker en pijnloze manier een geweldig resultaat krijgt!
BDR (Beauty Defect Repair) is nu ruim vijf jaar op de Nederlandse markt en de behandelingsresultaten zijn opzienbarend.  De huid wordt als het ware wakker geschud en is in staat alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen prima worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten spectaculair. Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen!

Omschrijving van een behandeling

De behandeling begint met een fruit- en glycolzuurpeeling om de poriën te verfijnen, rimpels te reduceren, de verhoornde huid gladder te maken en de celdeling te versnellen. Aansluitend volgt een mechanische peeling waarbij vijf tot tien lagen dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Dan volgt de stimulatie/ perforatie van de bovenste huidlagen. Door deze microperforatie kunnen de werkzame stoffen van de BDR verzorgingsproducten beter door huid worden opgenomen. Ook geven deze mininaaldjes, die met het blote oog niet zichtbaar zijn, een prikkeling aan de huidfuncties zodat de huid zich vernieuwt en wordt gestimuleerd om meer collageen aan te maken. Om het mooie resultaat te behouden wordt een kuurbehandeling van vier tot zes weken geadviseerd.

Wilt u iets van deze behandeling horen of zien?

Klik dan hier !

De behandeling wordt onder andere toegepast bij:

  •   gebrek aan spankracht en elasticiteit
  •   leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
  •   zonbeschadigde huid
  •   ouderdoms -en pigmentvlekken
  •   droge en ruwe huid
  •   vergrote poriën en onzuivere huid
  •   littekentjes/acné

Methode BDR

Met behulp van de METHODE BDR is het voor ieder cosmetisch instituut (lees schoonheidssalon) mogelijk in de toekomst de stap naar de plastic-esthetische chirurgie in ieder geval langer uit te stellen. Maar het betekent ook dat door het bieden van vakkundige voor- en nabehandelingen bij medische ingrepen deze methode eveneens uitstekend kan worden toegepast. Rimpelbehandelingen door injecties of een chirurgische facelift kunnen ook worden aangevuld door BDR.

Voor u als cliënt(e) opent deze methode dan ook een nieuwe en zeer werkzame mogelijkheid uw huid er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien.

Waarom is deze BDR methode zo bijzonder?

Daar zijn een aantal redenen voor, met zowel directe resultaten als resultaten op lange termijn. Deze redenen zijn:

1. Er zijn volledige programma’s beschikbaar voor ieder huidprobleem en ieder huidtype aangevuld met exact de juiste producten zodat die exact werken waarvoor zij bedoeld zijn.

2. De leverancier (Cosinta B.V.) heeft de BDR methode opgenomen in de categorie Derma-Beauty Concept, meer dan alleen cosmetische behandelingen.

3. Deze methode is in te zetten zowel in de voor- als nabehandelingen van de plastisch-esthetische chirurgie.

4. Het risico op vervelende huidreactie, zoals bij een allergie, wordt door deze behandelingen tot een minimum beperkt.

5. De BDR methode maakt het mogelijk de huidstructuur of –conditie ook werkelijk te verbeteren, dat wil zeggen echt te veranderen

6. Deze methode maakt uw schoonheidssalon dan wel uw schoonheidsspecialist(e) tot een unieke professional die heel vooruitstrevend.

7. Kan en zal werken, want hij/zij behoort met deze methode niet meer tot een standaard salon.

8. Voor deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van maar één hightech apparaat wat voor alle behandelingen is in te zetten.

9. Bij deze BDR methode is een klein aantal producten in staat te voldoen voor ieder huidtype en ieder huidprobleem.

Kort samengevat betekent dit:

Maar één hightech apparaat dat goed is voor 5 verschillende technologieën en maar   liefst 15 verschillende behandelmethoden.
Deze 3 op elkaar afgestemde  hoogstandjes van BD zijn samengevat:

  •      De Derma preparaten (speciaal aan al deze behandelingen exact aangepaste producten)
  •      Een hightech apparaat
  •      Een aantal verschillende soorten behandelingen om alle huidproblemen, aangepast aan ieder huidtype met een  optimaal resultaat.

Met behulp van de BDR methode (BDR apparaat, zie afbeelding) in combinatie met de bijbehorende preparaten (cosmetica) zijn een aantal methoden toe te passen zoals:

Lichttherapie (met behulp van licht wordt de huid, naar de individuele behoefte van de te behandelen cliënt te stimuleren dan wel te kalmeren.

Microdermabrasie (met dit onderdeel van dit apparaat kan op zorgvuldige, pijnloze en uiterst grondige wijze de huid dunner worden gemaakt waarna deze beter doorlaatbaar wordt voor de aangepaste cosmetische producten eveneens weer aangepast aan de behoefte van de huid.

Elecktromagnetische massage, door deze massage wordt de huid m.b.v. dit onderdeel van het apparaat eveneens gestimuleerd dan wel gekalmeerd
Epidermale en Dermale stimulering en regeneratie d.w.z. dat zowel de oppervlakkig-  als de dieper gelegen huidlagen worden gestimuleerd en hersteld.

Wilt u meer weten over dit Beauty Defect Repair systeem?

Als PROFESSIONAL kunt u een individuele afspraak maken (via hoeve@cosinta.nl om de mogelijkheden van het BDR-systeem te ontdekken en zelf een behandeling ondergaan. U zult verbaasd zijn over het directe resultaat.

Wilt u als CLIëNT(E) graag kennismaken met een schoonheidssalon (instituut) bij u in de buurt die met deze BDR methode werkt. Dan kunt u surfen naar www.cosinta.nl.

Waar u na het intoetsen van uw postcode een dergelijk instituut bij u in de omgeving kunt vinden. Ook kunt u telefonisch inlichtingen vragen via tel.nr. 010 – 5243444

Marga Dobma

Reacties
Categorieën