Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Kledingtips voor kleine borsten

1 min
0

Vrouwen zijn nooit echt tevreden met hun figuur. Bijv. doordat zij hun buste te klein vinden. Voor hen die geen operatieve borstvergroting willen of kunnen ondergaan volgen hieronder enkele kledingtips.

Plooitjes geven meer volume

Door kleding te dragen (blouse,T-shirt,truitje, topje) met plooitjes krijgt de boezem meer volume. Ook hoog gesloten kleding of kledingstukken die gerimpeld zijn ter hoogte van de buste geven, optisch gezien, meer volume. Om het geheel ook nog te accentueren kunt u hierbij het beste brede centuurs, sjaals of sieraden dragen.

Droomfiguur

In uw geval is dit te bereiken door het dragen van de juiste ondermode namelijk een Push-up BH. Deze BH moet echter wel een perfecte pasvorm hebben en bovendien voorzien zijn van cups die wat dwars staan en uiteraard opgevuld zijn met kussentjes. Hierdoor lijkt de buste beduidend groter.

U kunt ook Push Up pads online bestellen. Deze pads u mooi en verleidelijk, vrouwelijk en sensueel. Met andere woorden hierdoor krijgt u een figuur om van te dromen. De Full Cup Push Up geven u zelfs een cupmaat groter. Er zijn zijdezachte foam Push Up of opblaasbare Push Up pads om aan te kunnen passen aan de gelegenheid. Er zijn siliconen Push Up pads voor grotere borsten en een natuurlijke uitstraling.En ten slotte maken de bikini Push Up pads van u een blikvanger op het strand.

Te kleine boezem Enkele kledingtips 3

Korte bovenstukjes met dwarse (vertikale) strepen

Truitjes, topjes of T-shirts met dwarse strepen geven, optisch gezien, meer breedte waardoor ook de bovenwijdte lijkt toe te nemen. Als dit bovenstukje bovendien ook nog kort is (trendy !) d.w.z. valt tot de taille en bovendien een mouwlengte heeft tot ongeveer uw ellebogen lijkt uw buste nog groter.

Te kleine boezem Enkele kledingtips 4

Korte wikkelvestjes of truitjes accentueren de buste

Door een wikkelmodel dat middenvoor wordt vastgeknoopt geeft de buste meer volume. U moet er echter wel op letten dat u het niet te strak doet. Als alternatief kunt u dan beter een Push-up BH onder dit soort korte vestjes of jasjes dragen.

Te kleine boezem Enkele kledingtips 5

Reacties
Categorieën