Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

De nieuwste glamour make-up voor alle huidtypen

2 min
0

De nieuwste glamour make-up voor alle huidtypenAllroundbeauty introduceerde deze nieuwe glamour make-up  in Nederland op de Beauty Dimensions Salon die gehouden werd in Utrecht.Deze minerale make-up is een foundation, poeder, concealer (camouflage product) en zonnebrand in een en vervangt het gebruik van uw vloeibare en/of crème foundation.

Dit product is ook uitermate geschikt voor de wat oudere vrouw.

En wat zeker een extra vermelding moet hebben is dat het ook voor de mannen een prima product is. Want het maakt de huid prachtig en het is niet te zien. Dus heren, wat wilt u nog meer?

De make-up blijft absoluut niet in de rimpeltjes zitten. Door de warmte van de huid smelt deze make-up als het ware in de huid en wordt het één met de huid. De fijne rimpels worden zachter men ziet er jaren jonger uit!!

Fantastische resultaten met de make-up van Allround Mineral Cosmetics

De nieuwste glamour make-up voor alle huidtypen 2 De nieuwste glamour make-up voor alle huidtypen 3 De nieuwste glamour make-up voor alle huidtypen 4

Na het ook zelf uitgeprobeerd te hebben zijn we er heel enthousiast over en vandaar dat ik hier u dan ook wat meer over wil vertellen.

Minerale make-upgeeft op alle huidtypen een schitterende natuurlijke glans en dekt op een natuurlijke manier ook allerlei ongerechtigheden en kleine rimpeltjes af.

En wat zo fijn is; deze make-up is ook geschikt voor probleemhuiden zoals bijv. de acne en allergische huid. Dekt ook couperose (rode huidverkleuringen)in een keer. En is geschikt voor alle huidskleuren. Er zijn namelijk voor alle huidskleuren verschillende kleuren minerale make-up in poedervorm te koop.

Eigenlijk maakt deze minerale make-up allerlei andere producten overbodig. Het is een foundation, poeder, concealer (camouflage product) en anti-zonnebrand middel tegelijk want deze minerale poeder maakt al deze bovenstaande middelen overbodig. Dit minerale make-up in poedervorm verstopt

de porien niet en bevat geen geparfumeerde, chemische conserveringsmiddelen en/of kleurstoffen.

De fijne rimpeltjes lijken hierdoor te verminderen en daardoor lijkt u jaren jonger. U kunt dit minerale

make-up ook direct na een peeling gebruiken.

Van dezelfde minerale make-up in poedervorm kunt u ook ogenschaduw en blusher kopen. Deze zijn eveneens in allerlei kleuren beschikbaar in kleuren die het beste passen bij uw eigen huidskleur.

Voordat u begint raad ik u aan uzelf even wegwijs te maken in de juiste methoden om het minerale poeder goed op te kunnen brengen.

Een aanrader probeert u het zelf maar !

Reacties
Categorieën