Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
0 min
0

Virtueel passen de toekomst?

0 min
0

Is het de toekomst? Virtueeel passen. Het woord zegt het al. We hoeven in de toekomst niet meer naar de winkel. We kunnen gewoon digitaal onze kleding passen. Drie jaar geleden gaven enkele grote winkelketen al aan geïnteresseerd te zijn in een bodyscan in de winkel. Je kunt met dit apparaat binnen enkele seconden weten welke kledingstukken wel of niet passen. Inmiddels zijn er winkels die de software gebruiken om de kleding op de passpiegel te projecteren. Hiermee kan er ook heel makkelijk naar andere kleuren worden geswitcht.

Het argument dat mensen altijd eerst de stof willen voelen is daarmee natuurlijk niet weggenomen maar het kan voor sommige doelgroepen wel erg makkelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan kinderen of minder valide mensen. Ook vind ik het zelf altijd erg belangrijk dat er een sociaal aspect zit aan winkelen wat hierdoor waarschijnlijk wel verminderd.

Ik volg deze trend met veel interesse. Ik ben ook erg benieuwd hoe dit uitpakt voor de dames met een maatje meer. Is dit een trend die alleen voor dames met een standaard maat handig is of wordt dit ook voor andere dames handig?

 

 

 01. Sport and Fashion 728x90

Reacties
Categorieën