Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Pocket Reader nu ook in Nederland;de bril op creditcard formaat

1 min
0

Herkent u dit? U wilt uw lippen opnieuw stiften, zit in een restaurant met een sÍeervolle belichting, maar kunt het niet goed zien. U haalt uw tas overhoop, maar geen bril te vinden. Voor al die noodgevallen; of ’t nu in een vliegtuig, trein of bus is, overal is nu de handige Pocket Reader een hulp in nood. Zowel voor dames als heren.

Inleiding

De Pocket Reader is een ultradunne bril zonder pootjes, die, net als een creditcard, in elke portefeuille of portemonnee past. Het is een bril die op iedere neus geplaatst kan worden en is gemaakt van een krasvrije kunststof. Ook als u snel de lotto of staatsloterij wilt nakijken komt hij goed van pas en hij biedt op onopvallende wijze veel leescomfort.

Productinformatie

De Pocket Reacler is een unieke ultradunne leesbril voor reizigers en vakantiegangers. De bril is gemaakt van policarbonaat, is niet breekbaar en krasbestendig en wat zo hartstikke handig is; hij past op iedere neus.
De Pocket Reader is verpakt in een stevig hoesje ter grootte van een creditcard.
En, net als een creditcard bergt u de Pocket Reader na gebruik weer gewoon op in uw tas, toilettas, of portmonnee. En voor de prijs van € 6.95 hoef je het niet te laten.

Doelgroep; in brilsterktes van 1.50+/ 2+ / 2.50+

Brilsterktes van + 1 .50, +2 en +2.50 komen het meeste voor. Bijna vier miljoen brildragers, die dagelijks in een winkel komen vergeten regelmatig hun bril, de meesten van hen hebben brillen in bovengenoemde sterktes.

 

03. Banner Dames Schoenenkast 728 x 90

Reacties
Categorieën