Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
1

Kino Kiseki;Kracht van bomen versterkt immuunsysteem

3 min
1

Kino Kiseki;Kracht van bomen versterkt immuunsysteemWe voelen ons allemaal wel eens niet geheel fit. Heeft uw huisarts vastgesteld dat hiervoor geen medische reden is kan de oorzaak liggen in het ophopen van giftige stoffen in uw lichaam veroorzaakt door ons westelijk leefmilieu.

Inleiding

Geadviseerd wordt hiermee natuurlijk, in eerste instantie, naar uw huisarts te gaan om te laten vaststellen wat de oorzaak hiervan is. Als hij/zij hier geen medische reden voor kan vinden liggen de oorzaken waarschijnlijk in ons westerse leefmilieu door bijvoorbeeldt het eten van verkeerde voeding, bijwerkingen van medicijnen, roken, lucht/milieuvervuiling, geur- en smaakstoffen in de voeding enz. 

Kino Kiseki;Kracht van bomen versterkt immuunsysteem2In oude Chinese en Japanse medische geschriften is al lange tijd bekend dat natuurlijke boomextracten de kracht hebben het lichaam op een milde natuurlijke maar wel heel effectieve wijze te ontdoen van giftige stoffen die zich hebben kunnen ophopen.
Japanse onderzoekers zijn er nu  in geslaagd deze reinigende stoffen uit bomen te halen en door deze te combineren met negatieve ionen uit toermalijn, kunnen deze stoffen effectief worden ingezet om het lichaam  op een wel hele simpele wijze van deze giftige stoffen te ontdoen.

 Hoe kan men dit toepassen?

Acupunctuur
Chinese geneesheren gebruiken acupunctuur al vele duizenden jaren om klachten te verlichten. In de acupunctuur wordt gewerkt via meridianen (energiebanen) waardoor via bloed en lichaamsvloeistoffen deze energie in het lichaam wordt verspreid. Deze bloed en lichaamsvloeistoffen moeten altijd gelijkmatig stromen en voldoende aanwezig zijn. De meridianen maken contact met organen en voeden en bevochtigen elk deel van ons lichaam  Door een aantal ooraken kunnen blokkades ontstaan met als gevolg klachten in de vorm van pijn, ziekte, het niet fit voelen enz. Deze energiebanen van het gehele lichaam zijn terug te vinden in oren en de voeten.
Voetreflexzone therapie
Ook in de voetreflexologie gaat men er vanuit dat punten in en onder de voeten corresponderen met organen, zenuwbanen en spieren in het lichaam.
Dr. William Fitzgerald
De Amerikaanse keel, neus- en oorarts William Fitzgerald verdeelde in zijn boek (1917) het lichaam in 10 verticale zones. Hij beweerde dat druk, uitgeoefend op een bepaalde plek in het lichaam een verdovende uitwerking had op andere plekken in dezelfde zone.  Bijv. het hoofd wordt beïnvloed via de tenen en de voet via de hiel.  Alle zones hebben een directe verbinding met de interne organen en daardoor een direct effect op zowel het fysieke als het mentale gedrag van de mens.

Door zowel de kennis van acupunctuur, voetreflexologie en de ontdekkingen van dokter William Fiztgerald te combineren kon een pleister worden ontwikkeld dat uw lichaam tijdens de slaap met zichtbaar resultaat ontgift. Hierdoor zal uw immuniteitssysteem ondersteunt worden waardoor u zich merkbaar fitter en vitaler voelt.

Welke Ingrediënten worden in de Kino Kiseki pleister gebruikt?

Tokutami zetmeet, Boomazijn, Chitosan, Tourmalijn, Parelpoeder, Pure Silicea, Glycol

De toepassing van deze stoffen is wel heel eenvoudig. Door deze reinigende stoffen, die in grote pleisters zijn verwerkt onder uw voetzolen te plakken worden deze giftige afvalproducten ’s nachts uit uw lichaam gehaald.

Kino Kiseki;Kracht van bomen versterkt immuunsysteem3Gebruiksaanwijzing

1. Wassen van de voeten
Het beste resultaat wordt verkregen als de voeten voor het slapen gaan eerst gewassen worden. Om een extra goed effect te krijgen kunt u een voetbad nemen of de voeten goed reinigen d.m.v. een voetdouche.

2. Plakken van de pleisters
Na het goed drogen van de voeten (ook tussen de tenen) brengt u de twee pleisters aan op beide voeten. U brengt de pleister aan op die plaats op de voetzool die correspondeert met de plaats(en) in het lichaam waar uw klachten zitten (zie het schema hieronder). Een pleister moet altijd een volledige nacht d.w.z. 7-8 uur blijven zitten.

3. Resultaat ’s morgens
Door de werking van de ingrediënten van de pleisters hebben de pleister de volgende morgen een zwarte kleur door opname van de giftige stoffen. Deze pleisters moet u weggooien, zij hebben immers hun heilzame werking gedaan. In de loop van de week (6 dagen) worden de pleisters alsmaar lichter gekleurd totdat ze helemaal wit zijn. Dan de behandeling stoppen en na enige maanden (3 of 4) herhalen.

Als de pleisters na het gebruik van 6 dagen achter elkaar ’s morgens nog steeds bruin of zwart zijn (komt een enkele keer voor) wordt geadviseerd om de kuur te herhalen. Dit komt omdat uw lichaam in dit geval meer dan gemiddeld veel giftige stoffen bevat en het kan absoluut geen kwaad.

Kuurbehandeling
Wilt u de klachten extra goed aanpakken kunt u een kuurbehandeling toepassen d.w.z. alle vijf de lichaamszones aanpakken in totaal 6 dagen (nachten) door op beide voeten een pleister te plakken.
Voor een extra goed resultaat kunt u hier overheen bijv. katoenen sokken  aantrekken. En past u deze kuur in de winter toe dan zijn wollen sokken bovendien ook nog goed voor lekker warme voeten.

03. Banner Dames Schoenenkast 728 x 90

Reacties
Categorieën