Chest-a-peel voor een rimpelloos decolleté
06 mei 2008 

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolleté

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolletéWe proberen het verouderingsproces zo lang mogelijk uit te stellen. Als u van plan bent in de komende zomermaanden een open hals te dragen en u heeft last van rimpels in uw decolleté is dat natuurlijk niet leuk.

Gelukkig is er nu een fantastische en eenvoudige oplossing gevonden om die rimpels te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon namelijk een gelkussentje met de naam:

Chest-a-peel

We zitten in de periode van heerlijk zonnige dagen en dat betekent lekker luieren in de tuin of aan het strand, slenteren lang leuke winkeltjes, kortom de vakantieperiode komt eraan. En dan willen we er zo goed mogelijk uitzien in onze bikini, badpak of “bloot” jurkje zonder lelijke rimpels in ons decolleté.

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolleté 2Niet alleen ons haar verdient extra aandacht ook onze gezichtshuid moet zo er zo goed mogelijk uitzien. Diegenen die regelmatig een maskertje nemen zullen al wel de nodige cosmetische producten in huis hebben gehaald.  De komende tijd kunnen we in de Glossy’s en online bekijken welke vakantie make-up we voor de vakantie kunnen dragen en hoe we het haar het beste kunnen behandelen als we veel in de zon zitten. en we ons eens extra verdiepen in onze make-up voor de warme maanden want die kan wel iets anders dan tijdens onze “gewone”leven.  Waarschijnlijk heeft u voor de vakantie al een nieuwe jurk, blouse of topje met een mooie open halslijn al in de kast hangen.

Voorkom en verminder decolleté rimpels binnen één nacht!

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolleté 3Vooral vrouwen die op hun zij slapen zullen vaak wakker worden met diepe rimpels en plooien in hun decolleté.

Normaal gesproken verdwijnen deze rimpels gedurende de dag, maar na een tijdje zullen de rimpels langzaam aan dieper en daardoor opvallender worden. Maar gelukkig is daar sinds enige tijd een mooie oplossing voor gevonden nl. de Chest-A-Peel een hartvormig zelfklevend gelpad is dè oplossing om dit verschijnsel te voorkomen. U kunt het voor het slapen gaan op uw hartstreek plakken. ’s Morgens behoren de rimpels op uw decolleté gegarandeerd tot het verleden. Maar, ook als u zich al vroeg op pad moet begeven om op tijd op het feest of diner te kunnen verschijnen kunt u ruim 3 uur van tevoren het gelpad aanbrengen en u heeft een perfect decolleté.

De pluspunten van dit innovatieve anti-rimpel product zijn:

Direct resultaat (al na 1 nacht)
Hypo-allergeen
Comfortabel tijdens gebruik
Medisch getest
Betaalbaar, slechts € 34,95 p.st.

Deze gelpad doet wat veel crèmes, botox- en filler behandelingen niet of nauwelijks doen en dat is het daadwerkelijk voorkomen van rimpels in uw decolleté. U ziet al resultaat na een nacht.

Het gebruik:

U kunt het zelfklevende gelpad op borst/decolleté aanbrengen voor u gaat slapen of een paar uren voor uw op pad gaat moet gaan naar het feest. In deze periode zullen ongewenste rimpels worden weggewerkt en het huidoppervlak krijgt een jeugdige en soepele structuur.
Nadat u het gelpad meerdere keren heeft gebruikt zullen de meeste rimpels zo goed als verdwenen zijn en heeft uw decolleté weer een jeugdige uitstraling.
Chest-a-peel heeft veel zorg besteed aan het product en hierdoor een veilig product op de markt kunnen brengen. De gepatenteerde kleefstof is met succes uitgetest op vele huidtypes en vrouwen van verschillende leeftijden. Bij normaal gebruik en zorgvuldig onderhoud kunt
u het foampad zes tot acht weken gebruiken (d.w.z. bij dagelijks gebruik tijdens uw slaap) en 45 tot 60 keer bij gebruik met tussenpozen.

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolleté 4

Wilt u meer informatie of bestellen? Bezoek dan de website www.chestapeel.nl of klik op de banner linksboven op de site !

 

Over de schrijver
Lillian Nelissen
Door

Lillian Nelissen

op 06 May 2013

Eerdere reacties: Hallo Mevr. Dobma, Bedankt voor uw berichtje op mijn website.Op een van de artikelen heb ik het produkt Chest-A-Peel gevonden. Ik ben erg benieuwd of u het zelf ook gebruikt of heeft gebruikt. Ik heb al contact gehad met de leverancier om eventueel verkooppunt te worden voor dit artikel, maar wil toch nog even uw reactie afwachten. Ook wil ik graag weten wat het verschil is tussen een workshop voor acne en een opleiding voor acne.Ik dacht altijd dat dit niet zo'n uitgebreide opleiding was na het behalen van het diplomaschoonheidsverzorging.Ook wil ik in de toekomst de opleiding tot kleurenstylist gaan volgen. Ik denk dat hier erg veel verschil onderling is en wil van u weten of u een fijne en betaalbare opleiding weet. U vroeg mij of ik interesse had in een vermelding van mijn site op uw site of link. Ik kan mijn verhaaltje en uw reactie niet meer vinden op uw site. Laat u maar even weten wat de bedoeling is en wat ik dan eventueel moet doen. Nu Mevr. Dobma ik ben erg blij dat ik u gevonden heb en ik vind het erg leuk om uw tips te lezen. Ik ben benieuwd wat uw antwoordt zal zijn. Groetjes van Ans Stokkel. Ans Stokkel op 20.01.2008. 20:36 Hallo Ans, Heb je bij jouw eerste stukje op deze site en mijn antwoord al gekeken onder het artikel vanwaar uit je hebt gereageerd. Het kan zijn dat het dan op een volgende bladzijde staat en dan moet je onder op: volgende klikken. Ik stel voor dat je mij even opbelt dan kan ik je antwoord geven. Je weet wel waar je me telefonische kunt bereiken want mijn telefoonnummer geef ik natuurlijk niet hier. Dus bel me even kunnen we bijpraten, groetjes, Marga Dobma Marga Dobma op 21.01.2008. 23:01

Reactie plaatsen