Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
1

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolleté

3 min
1

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolletéWe proberen het verouderingsproces zo lang mogelijk uit te stellen. Als u van plan bent in de komende zomermaanden een open hals te dragen en u heeft last van rimpels in uw decolleté is dat natuurlijk niet leuk.

Gelukkig is er nu een fantastische en eenvoudige oplossing gevonden om die rimpels te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon namelijk een gelkussentje met de naam:

Chest-a-peel

We zitten in de periode van heerlijk zonnige dagen en dat betekent lekker luieren in de tuin of aan het strand, slenteren lang leuke winkeltjes, kortom de vakantieperiode komt eraan. En dan willen we er zo goed mogelijk uitzien in onze bikini, badpak of “bloot” jurkje zonder lelijke rimpels in ons decolleté.

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolleté 2Niet alleen ons haar verdient extra aandacht ook onze gezichtshuid moet zo er zo goed mogelijk uitzien. Diegenen die regelmatig een maskertje nemen zullen al wel de nodige cosmetische producten in huis hebben gehaald.  De komende tijd kunnen we in de Glossy’s en online bekijken welke vakantie make-up we voor de vakantie kunnen dragen en hoe we het haar het beste kunnen behandelen als we veel in de zon zitten. en we ons eens extra verdiepen in onze make-up voor de warme maanden want die kan wel iets anders dan tijdens onze “gewone”leven.  Waarschijnlijk heeft u voor de vakantie al een nieuwe jurk, blouse of topje met een mooie open halslijn al in de kast hangen.

Voorkom en verminder decolleté rimpels binnen één nacht!

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolleté 3Vooral vrouwen die op hun zij slapen zullen vaak wakker worden met diepe rimpels en plooien in hun decolleté.

Normaal gesproken verdwijnen deze rimpels gedurende de dag, maar na een tijdje zullen de rimpels langzaam aan dieper en daardoor opvallender worden. Maar gelukkig is daar sinds enige tijd een mooie oplossing voor gevonden nl. de Chest-A-Peel een hartvormig zelfklevend gelpad is dè oplossing om dit verschijnsel te voorkomen. U kunt het voor het slapen gaan op uw hartstreek plakken. ’s Morgens behoren de rimpels op uw decolleté gegarandeerd tot het verleden. Maar, ook als u zich al vroeg op pad moet begeven om op tijd op het feest of diner te kunnen verschijnen kunt u ruim 3 uur van tevoren het gelpad aanbrengen en u heeft een perfect decolleté.

De pluspunten van dit innovatieve anti-rimpel product zijn:

Direct resultaat (al na 1 nacht)
Hypo-allergeen
Comfortabel tijdens gebruik
Medisch getest
Betaalbaar, slechts € 34,95 p.st.

Deze gelpad doet wat veel crèmes, botox- en filler behandelingen niet of nauwelijks doen en dat is het daadwerkelijk voorkomen van rimpels in uw decolleté. U ziet al resultaat na een nacht.

Het gebruik:

U kunt het zelfklevende gelpad op borst/decolleté aanbrengen voor u gaat slapen of een paar uren voor uw op pad gaat moet gaan naar het feest. In deze periode zullen ongewenste rimpels worden weggewerkt en het huidoppervlak krijgt een jeugdige en soepele structuur.
Nadat u het gelpad meerdere keren heeft gebruikt zullen de meeste rimpels zo goed als verdwenen zijn en heeft uw decolleté weer een jeugdige uitstraling.
Chest-a-peel heeft veel zorg besteed aan het product en hierdoor een veilig product op de markt kunnen brengen. De gepatenteerde kleefstof is met succes uitgetest op vele huidtypes en vrouwen van verschillende leeftijden. Bij normaal gebruik en zorgvuldig onderhoud kunt
u het foampad zes tot acht weken gebruiken (d.w.z. bij dagelijks gebruik tijdens uw slaap) en 45 tot 60 keer bij gebruik met tussenpozen.

Chest-a-peel voor een rimpelloos decolleté 4

Wilt u meer informatie of bestellen? Bezoek dan de website www.chestapeel.nl of klik op de banner linksboven op de site !

 

Reacties
Categorieën