Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Tijd voor de najaarsmode 2013!

1 min
0

Tijd voor het najaar

Natuurlijk, ik ben het met je eens. Het is nog heerlijk weer en al die terrasjes, middagjes op het strand en lekker genieten in de tuin tot de laatste uurtjes ben je nog lang niet zat.

Ik ook niet, maar mijn zomergarderobe daar in tegen wel!

Die jurkjes, korte broekjes en zomerse hemdjes komen onderhand mijn neus uit. Iedere wasbeurt hangt hetzelfde aan de lijn en leuk om aan te trekken vind ik het eigenlijk ook niet meer.

najaarsmode 2013 Tijd om te shoppen

Zo loop ik gistermiddag even de stad in en zie je winkels vol hangen met mooie najaarscollecties. Ik kan er van genieten! Geen sale meer, gelukkig weg met al die vreselijke rotzooi tafels en schoenenrekken volgestapeld met collecties van de afgelopen tien jaar. Nee die koopjes hebben we inmiddels wel geshopt, want begrijp me goed begin juli ben ik gek op die sale, we hebben zin in iets nieuws!

 

Maar wat staat najaar 2013 te wachten?

najaarsmode 2013-1

Welke kleurtjes krijgen we te zien en kunnen we veel items van vorige winter en dit voorjaar nog wel aan?

In de tijdschriften vooral veel ruitjes (even wennen), zwart (wat fijn! Altijd goed…) en de kleurtjes oranje, turquoise en lichtroze.

De grote kettingen van dit voorjaar kun je prima combineren met je nieuwe items dit najaar en een echte musthave is een grote oversized jas.

De trend wordt gezet door de grote namen in de mode-industrie, maar na de bekende ketens deze trend overnemen. Fijn, want dan kunnen wij ze tegen een mooi prijsje shoppen.

najaarsmode 2013-2

Vind je  het leuk om op de hoogte gehouden te worden van de musthaves op fashiongebied? Blijf dan mijn blogs volgen!

Geniet van de (hopelijk nog lang niet laatste) zonnestralen en draag lekker nog even die korte broek en zomerse jurkjes.

Of ben jij je kast stiekem al aan het vullen met de najaarscollectie?

Bron foto`s: Stella McCartney, Celine, Chanel.

Reacties
Categorieën