Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
0

5 Armbanden candy inspiraties

3 min
0

Het Pantone Fall Color Report 2013 als basis voor je armcandy

Pantone heeft ook dit jaar weer een najaarskleuren top 10 samengesteld en deze top 10 is de perfecte basis voor een stijlvol feestje aan je arm! Dit herfstkleurenpalet is de juiste balans van neutrale basiskleuren als Turbulence en Carafe en rijke, luxueuze accentkleuren als Vivacious, Koi en Samba.

pantone-2013-fall-colors

 

bron: pantone.com

De tien najaarskleuren zijn onderling perfect met elkaar te combineren. Zo matcht het diepbruine Carafe met het warme Koi en Deep Lichen Green wordt mooi geaccentueerd door Vivacious.

Ik laat je hieronder vijf mogelijke combinaties zien die je hopelijk inspireren tot je eigen, persoonlijke armparty in een warm herfstkleurenpalet!

armbanden candy deep lichen

Hier combineer ik Deep Lichen Green met Vivacious.

Deep Lichen Green

Groen in je sieraden is dé trend van 2013! Deep Lichen Green is één van de basiskleuren uit de Pantone top 10. Deep Lichen Green, oftewel legergroen, heeft een aardse, warme ondertoon.

Vivacious

Vivacious is fun & flirty! Het is zoals ik het omschrijf een najaars-fuchsia, een wat diepere tint met een subtiele paarse ondertoon.

Als extra luxueuze touch heb ik goudbrons toegevoegd aan dit armbandensetje!

armbanden candy turbulence

Hier combineer ik het neutrale Turbulence met het expressieve Samba en Acai.

Samba

Samba is een lekker intense, spicy rood-tint. Samba zorgt voor Braziliaanse spirit!

Turbulence

Ook Turbulence is één van de basiskleuren uit de Pantone top 10. Turbulence, een warme antracietgrijs, is een stijlvol alternatief voor de zwarte basics die vaak gedragen worden in deze koude wintermaanden.

Acai

Het rijke, exotische en mysterieuze Acai geeft de top 10 een koninklijk tintje. Combineer deze koelere paarstint met de overige kleuren uit de top 10 voor een krachtige herfstcombinatie.

Armbanden candy emerald acai

Hier combineer ik Acai nog eens met Emerald en Mykonos Blue.

Emerald

Emerald, oftewel smaragdgroen, is uitgeroepen tot “Kleur van het jaar 2013” en dat is niet voor niets! Emerald is levendig, stralend, weelderig. Emerald is elegant en geeft je een echt “feel good” gevoel!

Mykonos Blue

Mykonos Blue is een klassieke blauwtint en doet je direct denken aan een Grieks paradijselijk strand. Mykonos Blue is tijdloos, fris en helder als de zee.

Armbanden candy ACcarafe

Hier combineer ik Carafe met Koi.

Carafe

Carafe, ook een van de basiskleuren, is een rijke, glamourous bruintint. Carafe, oftewel chocoladebruin, is de perfecte basis voor een warme herfstlook.

Koi

Koi is wat mij betreft dé kleur van de herfst! Deze rijke, warme kleur doet me denken aan pompoenen en herfstbladeren. Naast Carafe is Koi erg mooi in combinatie met aquablauw en groentinten.

Armbanden candy linden

Hier combineer ik Carafe nog eens met Linden Green.

Linden Green

Linden Green, valer dan limegroen maar helderder dan olijfgroen, brengt licht en helderheid in het ietwat donkere najaarskleurenpalet.

De top 10 is eindeloos met elkaar te combineren. Mix en match erop los tot je jouw ultieme armcandy hebt samengesteld in een warm najaarskleurenpalet!

Ik zou het erg leuk vinden als je jouw herfstcombinatie met ons wilt delen via Facebook! Dat kan via:

RendezVous of Style: www.facebook.com/rendezvousofstyle

Beautydiscover: https://www.facebook.com/beautyblog.beautydiscover

Welke van de vijf combinaties vind jij de ultieme herfst armcandy?

 

Reacties
Categorieën