Afvallen
Lillian Nelissen
Afvallen
0 min
0

6 Gezond Leven Tips om het makkelijk te maken

0 min
0

Gezond leven willen we allemaal. Het staat bovenaan ons verlanglijstje met wensen. Steevast nemen we op 1 januari voor om dit jaar echt gezonder te gaan leven. Helaas, met het verstrijken van de maand januari laten we onze gezonde voornemens langzaamaan varen. Niet omdat we niet willen, maar omdat het in praktijk lastig is; het vereist creativiteit en een goede planning. Met de onderstaande tips wordt gezond leven een stuk makkelijker.

6 gezond leven tips

  1. Kook in één keer meerdere eieren tegelijk. Bewaar deze in de koeling. Zo hoef je niet iedere ochtend één ei te koken.
  2. Heb je een drukke week voor de boeg? Maak dan in het weekend een koolhydraatarme ontbijtkoek, zodat je ’s ochtends alleen een plak hoeft af te snijden.
  3. Je gezonde smoothie kun je prima de avond van te voren maken, scheelt een hoop gestress in de ochtend. Maak je smoothie zoals je deze lekker vindt en bewaar in een drinkbeker in de koeling.
  4. Zijn de groenten in de koelkast bijna vergaan? Kook de groenten, want dan kun je deze langer bewaren.
  5. Restje over? Gooi het niet weg! Bewaar deze in een bak in de vriezer. Zo heb je altijd iets in huis wat je snel op tafel kunt zetten.
  6. Een goede planning is het halve werk. Plan je maaltijden, plan je sport en plan je ontspanningsmoment.

Welke gezond leven tips ga jij vanaf nu toepassen?

Reacties
Categorieën