Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

6 Tips om je haar sneller te laten groeien

1 min
0

Hoe laat je je haar nou echt sneller groeien en glanzen?

Wie wilt het nou niet, prachtig glanzend lang haar? Er zijn veel trucjes voor je haar te laten groeien maar welke werken nou echt? Ik ben opzoek gegaan naar allemaal reviews en ik heb er een paar gevonden dat echt blijkt te werken. Ik heb ze zelf allemaal met een aantal vriendinnen uitgetest. En ik kan met zekerheid zeggen dat het echt werkt!

Hoe laat je je haar sneller groeien?

  1. Spirulina is een algensoort, het is rijk aan aminozuren, mineralen en vitamines. Deze stoffen zijn erg goed voor je haar en nagels, zo groeit je haar in een recordtempo en je verzorgt je nagels ook tegelijk! Spirulina heeft spirulinatabletten voor te slikken maar ook spirulinapoeder voor in Smoothies of evt andere drankjes. Hier kun je spirulina kopen.
  2. Dit klinkt vies, maar smeer je hoofdhuid voordat je gaat slapen in met knoflook of ui. In deze producten zit Zwavel en dit zorgt ook voor een snellere haargroei. Was het de volgende ochtend er wel uit, want je haar gaat hier niet echt lekker van ruiken en het word anders vet.
  3. Houd je aan een haardieet, met een haardieet heeft je haar weer zin om te groeien en zo krijg je mooi lang haar. Eet bijvoorbeeld veel granen, ei, kip, brocoli, vis, sojabonen of amandelen. Deze producten zijn namelijk rijk aan calciums en Aminozuren.
  4. Een simpele maar wel een goede manier, drink veel water! Water is namelijk nodig voor de opbouw van je haar.
  5. Zonlicht is ook goed voor je haar, maak evt een wandeling of ga heerlijk wat buiten doen. Hierdoor groeit je haar ook sneller.
  6. Masseer je hoofdhuid regelmatig,als je namelijk druk uit oefent op je haarzakjes dan laat dat het sneller groeien. Je hoeft het natuurlijk niet non-stop te masseren maar bijvoorbeeld 2x per dag.

Wat is jouw tip om je haar sneller te laten groeien?

Reacties
Categorieën