Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

BioSilk shampoo: glanzend en sterk haar door zijde?

1 min
0

biosilkAls je op een puur zijden kussensloop slaapt, weet je al hoe goed zijde voor je haar is.  De 18 van nature in zijde aanwezige aminozuren, met dezelfde PH waarde als je huid, staan bekend om de positieve effecten voor je haar en huid. Het is om deze onderzochte kwaliteiten dat Biosilk pure zijde gebruikt in hun shampoo en conditioner: hydrolised silk. De Biosilk producten zijn romige, luxe haarproducten op basis van zijde. Het merk komt uit Amerika en is alleen online te koop.

Wat doet shampoo met zijde voor je haar?

De fabrikant verteld: “puur natuurlijke zijde werkt vochtregulerend, herstelt en geeft een ongelooflijke glans”. Dat wil ik als zijdespecialist uiteraard ervaren!  BioSilk Silk Therapy is al een favoriet product van vele vrouwen, beroemdheden en hun kappers . De zijde moleculen voeden en versterken het haar. Het geeft  een hoge glans en reflectie.

Welke test ik?

Silk Therapy Shampoo met botanische extracten en kruiden. Ideaal voor elk haartype. Deze milde en verzorgende shampoo, mag elke dag gebruikt worden om je haar te wassen. Je brengt het, zoals elke shampoo, aan op nat haar en masseert tot het lekker schuimt. Daarna goed uitspoelen.  Na het wassen gebruik ik, om het plaatje compleet te maken, de BioSilk Volumizing Conditioner. Dat lijkt me wel geschikt bij mijn krullen. Hoe meer volume hoe beter!

Het resultaat

Biosilk Volumizing Conditioner lijkt inderdaad volume en stevigheid te geven aan mijn haar. Het voelt zachter aan, zonder slap te hangen. Krullen moeten dansen! En dat doen ze! De glans is mooi. Ik denk dat je bij stijl haar meer glans en reflectie ziet dan bij krullen of slag.  Extra pluspuntje: Biosilk beschermt je haar ook tegen de schadelijke invloed van UV stralen.

De Biosilk collectie is te koop bij webwinkel Hairworldshop

HairworldShop - Voor al uw haarproducten

Reacties
Categorieën