Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Glad en glanzend haar met de feestdagen? Nieuwe generatie stijltang:Stijltang & krultang in 1

1 min
0

Je houdt van mooi, glad en glanzend haar? Je wilt je haar niet verpesten met een te warme stijltang die je haar beschadigd door de hitte? Als ontwerper van de Silk Avenue kussensloop, hou ik van alles wat goed (en leuk) is voor je huid en je haar. Gezegend met een volle bos krullen, wil ik ook weleens stijl haar. Tja, we willen allemaal wel eens iets anders, niet?  Heb jij stijl haar? Ik heb een stijltang en krultang in 1 gevonden! Plus een leuke korting voor jou. Lees snel verder

Op zoek naar de ideale stijltang, die geen pluizig haar veroorzaakt, kom ik een paar typen stijltangen tegen. Let op bij aanschaf van een stijltang, is het belangrijk dat de gehele plaat van het genoemde materiaal is gemaakt. Dus niets slechts een dun laagje (coating).

3 Typen stijltang

  • Stijltang met onyx-keramische platen
  • Stijltang met tourmaline platen
  • Stijltang met titanium platen: krultang en stijltang in 1!

Stijltang met titanium platen: krullen en stijl haar met 1 tang

Ik begin meteen met de meest opvallende tang: De HerStyler Titanium Stijltang! Deze nieuwe generatie, professionele stijltang is multi functioneel geworden: je maakt er zowel krullen als stijl haar mee. Als dat niet handig is! Zo varieer je je haar naar gelang je stemming. En heb je maar 1 tool nodig.

 

stijltang 1titanium stijltang & krultang ook met dierenprint

 

 

 

 

Titanium platen geven een mooier en langer houdbaar resultaat dan keramische platen. Deze HerStyler “1 Inch” Titanium Stijltang heeft zeer gladde platen van titanium. Hiermee krijg je in één beweging een professioneel, glad en glanzend resultaat. De negatieve ionen technologie van deze stijltang-krultang en de infrarood hitte zorgen ervoor dat je haar niet pluizig of statisch kan worden.

Korting

Speciaal voor jou als lezeer mag ik een korting weggeven op deze titanium stijltang!
Gift set (leuk voor Kerstmis! Meteen 3 cadeaus voor 3 vrouwen!)
Van € 209,85 voor € 159,85!

  • Titanium Stijltang t.w.v. € 89,95
  • Onyx Keramische Mini Stijltang t.w.v. € 49,95
  • Grande Krultang t.w.v. € 69,95

Online te koop bij:
HerStyler Stylingtools

Korting geldig tm 31 december 2013

Reacties
Categorieën